Mówi jak jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
dobry kacap to martwy kacap...
Ja pierdole... Jak 140mln ludzi gdzie większość to biedota ma być rynkiem zbytu? Tylko o żarcie mu chyba chodzi bo tego potrzebują... Z tymi bazami coś w tym jest, że teraz wszyscy chcą przenieść bazy do nas nagle kurwa... Tylko, że nikt nie rozpeta 3 wojny do chuja bo to będzie wypalenie globu do 5 metrów poniżej poziomu wód głebinowych. Te ruskie i ich kurewska propaganda...
Może i debil, ale końcówkę jego wypowiedzi popieram w stu procentach. Sami się pchamy. Francja i Anglia nawet palcem nie kiwną, Niemcy jeśli ruszą dupę to po to, żeby nas wyzwolić spod ruskich, co zakończy się tym, że nasze dzieci będą sie uczyć polskiego po lekcjach. Tak by wyglądałą teraz prawdziwa wojna, niestety.
To taki Rosyjski Palikot.
Wypowiedź od 1:35 jest jak najbardziej realna. Jestem przekonany, że w razie wojny, która zresztą na przestrzeni kilku następnych lat jest nieunikniona, spotka nas taki los. Tylko jest jeden problem, nasze położenie geograficzne nie pozwala nam być neutralnym państwem.
Ale co by nie mówić aż tak głupio nie gada.
Wiadomo że część to bełkot ale na przykład:
Rosjan nie można zastraszyć - Niestety fakt.
Europa gnije - Niestety fakt.
Rosja jest ogromnym rynkiem zbytu - Niestety fakt.
Jeśli Rosja zakręci kurki z gazem i ropą oraz zamknie przestrzeń powietrzną będziemy w czarnej dupie. Gdyby Polska zrobiła tak jak mówi czyli była neutralna nic by się nam złego nie stało a wręcz przeciwnie może byśmy na tym lepiej wyszli. Jeśli ma być wojna to nie ma znaczenia jak się zachowamy bo i tak przemarsz wszelkiej maści wojsk będzie prowadzony przez nasz kraj, ale może do tego momentu mielibyśmy lepiej i spokojniej. Na chuj nam ta unia?! Nie mówię żeby tworzyć nowe ZSRR ale kurwa skoro można coś gdzieś sprzedać to na chuj sobie tą możliwość na własne życzenie niszczyć? i to w imie czego?! Ukrainy i Ukrainców którzy byli dla nas gorsi od Niemców?! No kurwa mać!
Ja wiem że te skurwysyny z sejmu mają w dupie co, gdzie i za ile sprzeda jakiś rolnik czy jakaś firma ale dziwię się że ludzie którzy przez te ich polityczne zagrywki tracą nie wzięli jeszcze sprawy w swoje ręce. Ja można powiedzieć mam wyjebane, mieszkam na południu jak coś się zacznie spierdalam będę miał czas ale ci na wschodzie powinni zacząć martwić się o swoje dupsko bo oni będą pierwsi.
Wiadomo że część to bełkot ale na przykład:
Rosjan nie można zastraszyć - Niestety fakt.
Europa gnije - Niestety fakt.
Rosja jest ogromnym rynkiem zbytu - Niestety fakt.
Jeśli Rosja zakręci kurki z gazem i ropą oraz zamknie przestrzeń powietrzną będziemy w czarnej dupie. Gdyby Polska zrobiła tak jak mówi czyli była neutralna nic by się nam złego nie stało a wręcz przeciwnie może byśmy na tym lepiej wyszli. Jeśli ma być wojna to nie ma znaczenia jak się zachowamy bo i tak przemarsz wszelkiej maści wojsk będzie prowadzony przez nasz kraj, ale może do tego momentu mielibyśmy lepiej i spokojniej. Na chuj nam ta unia?! Nie mówię żeby tworzyć nowe ZSRR ale kurwa skoro można coś gdzieś sprzedać to na chuj sobie tą możliwość na własne życzenie niszczyć? i to w imie czego?! Ukrainy i Ukrainców którzy byli dla nas gorsi od Niemców?! No kurwa mać!
Ja wiem że te skurwysyny z sejmu mają w dupie co, gdzie i za ile sprzeda jakiś rolnik czy jakaś firma ale dziwię się że ludzie którzy przez te ich polityczne zagrywki tracą nie wzięli jeszcze sprawy w swoje ręce. Ja można powiedzieć mam wyjebane, mieszkam na południu jak coś się zacznie spierdalam będę miał czas ale ci na wschodzie powinni zacząć martwić się o swoje dupsko bo oni będą pierwsi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów