Specnaz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czego to ludzie nie wymyślą
jaki zmyślny j****ny
Rąk w łokciach zgiąć nie może bo to pokaz, ale w rzeczywistości by to zrobił, kurwa nie jest aż tak łatwo obezwładnić człowieka który się broni bo chce żyć.
@up na hardzie masz pełno filmów takich "człowieków którzy się bronią bo chcą żyć" i którzy nawet nie potrafią kiwnąć palcem patrząc, tuż przed dekapitacją, w oczy swojemu przyszłemu oprawcy trzymającemu nóż rzeźnicki w dłoni lub pistolet który za kilka sekund z całą pewnością wystrzeli pocisk w kierunku ich potylicy roztrzaskując ich mózg na kawałki.
@LaChupacabra
Duża część ludzi uważa swoje życie za tak maksymalnie chujowe że woli zginąć niż je kontynuować, więc korzystają z szansy bycia zabitym zamiast samemu targnąć się na życie.
Duża część ludzi uważa swoje życie za tak maksymalnie chujowe że woli zginąć niż je kontynuować, więc korzystają z szansy bycia zabitym zamiast samemu targnąć się na życie.
Nie, po prostu walkę kojarzą z zagrożeniem życia więc do końca wierzą, że może jednak przeżyją jeśli tylko będą spokojnie wykonywać polecenia...
Byłem w wojsku na początku lat 90
Wielu ówczesnych wysokich rangą oficerów było po szkołach ZSRR
Mieliśmy na temat Specnazu zajęcia teoretyczne, sposoby działania, rozpoznanie, struktura
Słuchało się tego jak fikcyjnych opowieści, bezwzgledne maszyny, szkolone do zabijania.
A bronią dla nich było wszystko co nawinęło się pod rękę.
Żołnierz specnazu w drodze z przepustki w pociągu zabił innego zołnierza z innych formacji a zrobił to grzebieniem, wtedy była z tego beka, ale jak się o nich posłuchało to tamten miał szczęście , ze zginął humanitarnie od grzebienia, bo mógł gorzej wylosować
Wielu ówczesnych wysokich rangą oficerów było po szkołach ZSRR
Mieliśmy na temat Specnazu zajęcia teoretyczne, sposoby działania, rozpoznanie, struktura
Słuchało się tego jak fikcyjnych opowieści, bezwzgledne maszyny, szkolone do zabijania.
A bronią dla nich było wszystko co nawinęło się pod rękę.
Żołnierz specnazu w drodze z przepustki w pociągu zabił innego zołnierza z innych formacji a zrobił to grzebieniem, wtedy była z tego beka, ale jak się o nich posłuchało to tamten miał szczęście , ze zginął humanitarnie od grzebienia, bo mógł gorzej wylosować
Ja mam lepsze pytanie, czemu ogień z karabinu jest czarny?
Ahh ta rosja
Ahh ta rosja
Kolega jest łysy może go pociągnąć za huja nie włosy- huj nie patent z tym paskiem.
Specnaz, specnaz, specnaz... a eta Система. Taki ichinia sztuka walki której bardzo pragnąłbym się naumieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów