Większego zdjęcia nie miałeś? To to które nad kominkiem u ciebie stoi?
Fajny nick! Na kominku mam jeszcze zdjęcie twojego pindola. Wisi w skali 1:1, zmieściło się na formacie do legitymacji szkolnej.
ciekawe jak Ty na starość będziesz wyglądać
Poza tym Szyszko był profesorem, człowiekiem wykształconym. Hatfu na Ciebie, plebsie jeden, bambinistyczny lewaku Idź zbierać robaczki i przygarnij je. Daj im swoich mebli do pojedzenia. Oh czekaj, używasz pewnie sklejek z IKEI czy innego ogowna bo Cię nie stać na prawdziwe drewniane meble
Nie podważam tytułu naukowego, wspominałem o facjacie.
Jednak widzę, że jesteś kulturalnym gościem i już miałem napisać, żeś jakiś wielkomiastowy stulejarz w rurkach, groźny zza klawiatury - ale nie napiszę. Ssij!
Można się śmiać,ale akurat te larwy mają najzdrowsze i najlepiej przyswajalne białko.Któraś z firm produkująca odżywki miała z tych larw robić białko i miało być w huj drogie,bo nie ma żadnego drugiego tak dobrze przyswajalnego dla organizmu.Bierze się pewnie z tego to,że kiedyś jak człowiek skakał po drzewach,czy tam nawet później,to wpierdalał takie larwy z entuzjazmem,bo było to pożywienie de lux.Jeszcze nie tak dawno człowiek żył w trybie zbieracko-migracyjnym.
Bycza sperma też ponoć same białko i witaminy, Życzę miłego obciągania. Z uśmiechem na gębie.
Ale nie pisz jak ci się podobało. Nie interesuje mnie to.
Ale flaczki nasze to by kazdy sobie owalil takie mrrrr Co kraj to inne jedzonko i nie ma sie co dziwic
Flaki zrobione z zoladka, czyli w pelni jadalnej czesci humanitarnie zabitej swini czy krowy, ty porownujesz do jedzenia zywych robakow wijacych sie od wrzatku?
Mam nadzieje, ze z cala rodzina siedzicie na zmywaku u niemca i nie zasmiecacie puli genetycznej w Polsce.
Heh. Poczekaj nieuku.
Można się śmiać,ale akurat te larwy mają najzdrowsze i najlepiej przyswajalne białko.Któraś z firm produkująca odżywki miała z tych larw robić białko i miało być w huj drogie,bo nie ma żadnego drugiego tak dobrze przyswajalnego dla organizmu.Bierze się pewnie z tego to,że kiedyś jak człowiek skakał po drzewach,czy tam nawet później,to wpierdalał takie larwy z entuzjazmem,bo było to pożywienie de lux.Jeszcze nie tak dawno człowiek żył w trybie zbieracko-migracyjnym.
Ja tam mogę jeść, ale żeby takie ruszające się??
Mielony z ziemniaczkami i mizerią
" O ty skurwysynu " zglodnialem przez ciebie:)
Flaki zrobione z zoladka, czyli w pelni jadalnej czesci humanitarnie zabitej swini czy krowy, ty porownujesz do jedzenia zywych robakow wijacych sie od wrzatku?
Mam nadzieje, ze z cala rodzina siedzicie na zmywaku u niemca i nie zasmiecacie puli genetycznej w Polsce.
Oczywiscie bo jak bys w koncu leb wystawil z domu to bys wiedzial ze nasze flaczki sa jedna z najbardziej obrzydliwych potraw na swiecie dla obcokrajowcow. Co do wpisu o mojej rodzine to ehhh brak slow popisales sie mozesz byc dumny
Ssij!
gdybym był pedałem, to może jeszcze ale nie, dzięki- idź z tym do starego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów