Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Można się śmiać,ale akurat te larwy mają najzdrowsze i najlepiej przyswajalne białko.Któraś z firm produkująca odżywki miała z tych larw robić białko i miało być w huj drogie,bo nie ma żadnego drugiego tak dobrze przyswajalnego dla organizmu.Bierze się pewnie z tego to,że kiedyś jak człowiek skakał po drzewach,czy tam nawet później,to wpierdalał takie larwy z entuzjazmem,bo było to pożywienie de lux.Jeszcze nie tak dawno człowiek żył w trybie zbieracko-migracyjnym.
idź wpierdalać robale pod domek oszczędź tych świństw , jestem normalny wpierdalam krowę konia świnie kurczaki ;P jakieś robale niech spierdalają
Obyśmy tylko nie mieli imigrantów z tamtych stron! Opierdolą nas wszystkich razem z naszymi kornikami jak robaki byłego ministra środowiska, niejakiego Szyszko. Typa o fizjonomii gminnego menela...
Większego zdjęcia nie miałeś? To to które nad kominkiem u ciebie stoi?
Poza tym Szyszko był profesorem, człowiekiem wykształconym. Hatfu na Ciebie, plebsie jeden, bambinistyczny lewaku Idź zbierać robaczki i przygarnij je. Daj im swoich mebli do pojedzenia. Oh czekaj, używasz pewnie sklejek z IKEI czy innego ogowna bo Cię nie stać na prawdziwe drewniane meble
ciekawe jak Ty na starość będziesz wyglądać
Poza tym Szyszko był profesorem, człowiekiem wykształconym. Hatfu na Ciebie, plebsie jeden, bambinistyczny lewaku Idź zbierać robaczki i przygarnij je. Daj im swoich mebli do pojedzenia. Oh czekaj, używasz pewnie sklejek z IKEI czy innego ogowna bo Cię nie stać na prawdziwe drewniane meble
Szyszko był jednym z niewielu honorowych ludzi w PiSie. Zniszczony przez własną partię.
Nic co obce nie jest mi ludzkieObyśmy tylko nie mieli imigrantów z tamtych stron! Opierdolą nas wszystkich razem z naszymi kornikami jak robaki byłego ministra środowiska, niejakiego Szyszko. Typa o fizjonomii gminnego menela...
Musisz mieszkać na jakimś zadupiu, bo w większych miejscowościach są już wietnamskie dzielnice. Z tym, że oni pracują, a nie chodzą po mieście, to ich nie widać.
polacy się brzydza, a potem idą wpierdalać ogórki kiszone.
A żydki czy inni azjaci się brzydzą ogóraska, i opierdalają żywe robale i zagryzają krwistą macą
A żydki czy inni azjaci się brzydzą ogóraska, i opierdalają żywe robale i zagryzają krwistą macą
żydki to akurat kiszenie wymyślili
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów