Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Jestem_Bartoszem
Stary, szkoda mi ciebie i tobie podobnych zjebów. Skoro dla ciebie zwykłe skurwysyństwo nie jest niczym niezwykłym, to kutas twojej starej ci w cygańską zarobaczoną mordę.
A kotów szkoda.
Bartoszu, takie zachowanie jakie zaprezentowane jest na filmiku z sadyzmem takim po jaki przychodzi tutaj wiekszosc ludzi nie ma nic wspolnego (pomijam pozerow i zakompleksiona gimbaze ktora swoimi komciami chce zamaskowac swoje kompleksy). To jest moim zdaniem jakas choroba psychiczna ,anormalne zachowanie i zwyrodnialstwo z gornej półki.Pozostaje miec tylko nadzieje ze wszyscy ci degeneraci predzej czy puzniej, skoncza w szczekach tych samych rekinow ktore tak ochoczo dokarmiali tymi kotami. A co do ciebie Bartosiu, jestem pewien na 100% ze jestes zwykla pozerska pizdowata mameja, ktorej sadyzm ogranicza sie co najwyzej do zwalenia konia wachajac wyciagniete z kosza do prania majtki mamusi. A turbozjebem to jest twoj ojciec, bo zjebal robote . Poruchal, zaplodnil i nie zadbal o to zeby pozbyc sie spierdoliny ktora z tego wyszla (krotko mowiac nie zadbal o skrobanke).
Serio nie rozumiecie o co chodzi z moim komentarzem do tego filmu? Spoko, nikt nie jest równy Film z moim jakże "gimbusiarskim komentarzem" jest skierowany do wojujących obrońców zwierząt na tym portalu, którzy przekładają cierpienie zwierząt nad cierpienie człowieka. Jakim trzeba być debilem, żeby tego nie zrozumieć Ludzi takie rzeczy ruszają, tak jak właśnie Was i to jest zajebiście sadystyczne, nawet bardziej niż te kotki, ciśnienie jakie można zafundować co niektórym na tym portalu
Jeżeli dla ciebie zjeby z ISIS, jednostki pokroju trynkiewicza lub Pol Pota znaczą więcej niż życie słodkiego kotka to jesteś zjebem.Bóg dał ludziom wolną wolę Ziomek, ja tam lubię zwierzaki wszelakie ale jeśli dla kogoś kotek jest ważniejszy niż człowiek to jest on dla mnie turbozjebem. kropka.
Film kompletnie mnie nie przekonuję.
Ps. Kot to słaba przynęta.
Jeżeli dla ciebie zjeby z ISIS, jednostki pokroju trynkiewicza lub Pol Pota znaczą więcej niż życie słodkiego kotka to jesteś zjebem.
Parafrazując:
Jeżeli dla ciebie zjeby z ISIS, jednostki pokroju trynkiewicza lub Pol Pota kwalifikują się jako ludzie to jesteś zjebem.
Ps. Olać koty. Ja to bym zamknął w więzieniach wszystkich tych chorych ludzi którzy bestialsko znęcają się nad robakami i używają ich jako przynęty na ryby.
Nie chcę żadnych wirtualnych piwek ani niczego w tym rodzaju, mam to w dupie, chcę żebyście przejrzeli trochę na oczy, bo wasze myślenie jest silnie psychopatyczne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów