Nawet dał rade.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nawet dał rade.
małpki szybko spierdalać potrafią, zwinne to to
pierdolone gówna po aborcji
ciekawe czemu policja zatrzymała tylko białego... szkoda gadać. poza tym za bicie czarnuchów zawsze piwko.
Po opisie sądziłem że filmik będzie nastrajać pozytywnie, biały człowiek najebie pięciu Murzynom, a tu takie rozczarowanie. Nie dość, że go ta czarna hołota naskoczyła i pobiła to jeszcze na końcu policjanci wykręcają mu łapy.
No to hej hej hej
Czarnego się napierdala to zaraz cala wioska z dzidami podbije, cygana to ze wszystkich baraków się zlecą. Ale jak człowieka napierdalają to biali tylko zbiorowego orgazmu dostają, żaden nie pomoże...
małpy powinno się sterylizować
ewentualnie stworzyć dla nich specjalne krema... tzn obozy, przepraszam za przejęzyczenie tak jakoś wyszło
ewentualnie stworzyć dla nich specjalne krema... tzn obozy, przepraszam za przejęzyczenie tak jakoś wyszło
Dzięki wam uzyskuję wiarę w ludzi. Dzięki Czytając wasze komentarze wiem , że nie jestem sam wsród tego lewactwa
Kurwa, czarnuchy to zawsze musza byc po kilku na jednego? Ani razu nie widzialem tu filmiku kilku bialych na jednego czarnego. Do tego to zawsze czarni z lapami wyskakuja
fajna dupka na końcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów