18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
WolfManGoth 2013-08-19, 12:02
Przed tym testem trzeba by było zrobić inny test sprawdzający, jak na codziennie się zachowujemy i wybrać tych neutralnych i dopiero na nich robić eksperyment. Bo tak możliwość jest, że osobą dobrze wychowanym dano pytania z grupy pierwszej, a gburom pytania z grupy drugiej i chuj z takim testem...
Zgłoś
Schabik 2013-08-19, 12:27 1
Ja pierdole odpalam filmik, liczę na 1 minutowy test, a ty 5:45 filmiku. Dziękuję.
Zgłoś
workur 2013-08-19, 12:40
Po obejrzeniu tego filmiku dochodzę do jednego wniosku. JEBAĆ TVN
Zgłoś
vagrant326 2013-08-19, 13:12
Dokładnie, wystarczy tylko pomyśleć o wiadomościach "atak", "wojna", "morderstwo", "kradzież". Przestraszonego człowieka łatwiej można kontrolować ponoć.
Zgłoś
Pepeee 2013-08-19, 13:24 1
betclic123456 napisał/a:

Ktoś Ci kazał w ogóle wciskać przycisk play, że tak płaczesz cipko?
A co tutaj teraz ma wspólnego z sadyzmem? Malowanie laptopa, czy kula w rtęci? Z sadistica niestety zrobił się portal jak te wszystkie inne, ale tutaj jest dział hard i wszystkie gówno z kwejków jest odfiltrowane, także oszczędza się czas. Ja na głównej ostatnią sadystyczną wstawkę jaką widziałem to chyba ta z pociągiem i tym brudasem co przyjebał łbem o jakiś znak. A Tobie jak coś nie pasuje to wiesz co, debili-hejterów mamy tu mnóstwo, także nikt nie będzie po Tobie płakał.

Ubolewasz nad tym, że z sadistica zrobił się portal jak wszystkie inne a sam się do tego przyczyniasz wrzucając taki filmik
Zgłoś
ProVVe 2013-08-19, 14:27
Sick_Stick napisał/a:

RANDOMOWYMI

Co to kurwa za moda? Czy w języku polskim naprawdę nie ma już słów na określenie "random"?

Kolejny test completed... Wiedziałem, że ktoś się do tego przypierdoli... Ale ja nie mam zamiaru zmieniać swoich zwyczajów bo komuś to się nie widzi

Jak bardzo wpłynąłem na Ciebie tym słowem?

Ola gringo
Zgłoś
b................r 2013-08-19, 14:51
kto zatrudnił cwela do narracji tego filmiku??
Zgłoś
kysiu666 2013-08-19, 16:35
Zmarnowałem kartkę : (
Zgłoś
demz 2013-08-19, 17:20
Chujowe. Gość chce przeprowadzać testy a się wysłowić nie umie. Do tego w żaden sposób nie poczułem się bardziej pewny siebie. Jak ktoś ma pojebaną psychikę to może to na niego zadziała.

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
Marian444 2013-08-19, 17:30
Test dla debili, ot co.
Zgłoś
sentyy 2013-08-19, 17:46
wtf? każdy ma inny charakter
Zgłoś
Sick_Stick 2013-08-19, 18:37
ProVVe,
ojejciu, teraz sobie wymyśliłeś testy psychologiczne tak? Żenada, nie po to wymyślono j. polski, żeby zastępować go angielskimi zwrotami.

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

jebać cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
Bridgwater88 2013-08-19, 19:07
w Nowym Jorku...i wszystko jasne
Zgłoś
demz 2013-08-19, 19:53 1
Sick_Stick napisał/a:

ProVVe,
ojejciu, teraz sobie wymyśliłeś testy psychologiczne tak? Żenada, nie po to wymyślono j. polski, żeby zastępować go angielskimi zwrotami.

Sam używasz angielskich zwrotów:

Cytat:

KRYSTYNA CZUBÓWNA RULEZ!!!!!

Więc zamknij japę, zamiast oceniać innych.

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
rew123321 2013-08-19, 20:27
zajebisty lektor, ni to się jąka ni to się językiem dławi ni to mu stolec dupę rozsadza...i uszy kaleczy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów