📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Sick_Stick napisał/a:
ProVVe,
ojejciu, teraz sobie wymyśliłeś testy psychologiczne tak? Żenada, nie po to wymyślono j. polski, żeby zastępować go angielskimi zwrotami.
Nie wiem czy odnotowałeś, ale właśnie Mr Demz zmiażdżył twojej cycki jak Korwin lewaków hahaha i dla wyżej wymienionego Pana leci browarek
Jaranie się niedouczonym gościem z wadą wymowy to pedalstwo.
wchodzę na sadistic, czytam o rasizmie, szmatogłowych i inne rzeczy a później zachowuje się jak jakiś zwyrol... wiedziałem że nic z tego dobrergo nie wyniknie
Żeby to było wiarygodne nie mogłoby by być 3 grup. Badania były by prowadzone w jednej grupie z przerwami np tygodnia. Każdy zachowuje sie inaczej, no kurwa a co jak w grupie drugiej były osoby bardziej nie uprzejme po prostu?
Damian Redner - bo to on jest lektorem w tym filmiku i ogólnie na całym swoim kanale, zgarnia kupę kasy na swojej pracy w ten sposób i nie jest to wyłudzanie, tylko właśnie tego typu filmiki o rozwoju osobistym. Ja osobiście go cenie bo jego filmiki są rzetelne, oparte na faktach i badaniach a czy to prawda czy nie.. myślę że każdy powinien się zastanowić nad tym, nawet na podstawie samego stwierdzenia o TV. Bo w Polskiej prasie i telewizji nie ma dobrych wiadomości i według mnie ma to ogromny wpływ na masy w naszym kraju które tylko i wyłącznie z takich "rzetelnych" źródeł czerpią wiadomości bo wkurwia mnie kiedy wchodzę na jakiś portal ażeby sprawdzić pocztę, a tam od razu bije mnie po oczach mama Madzi, no ja pierdole.. ile można, kraj się sypie a takim gównem zaśmiecają strony główne największych portali i stacji telewizyjnych. Ludzie którzy żądzą tym krajem nie są wbrew pozorom idiotami, tylko inteligentnymi osobami które żerują na głupocie innych..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów