📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znajomy jakoś niedługo będzie w tym teleturnieju, eliminacje już przeszedł i mówi, że tam ludzie się tak stresują, że nieraz przy najprostszych pytaniach nie są w stanie wydusić z siebie słowa.
Myślała o rombaniu
pewnie z trapezem jej sie pomyliło ale pewnie łatwiej by było to ogarnąć gdyby trapez miał 5 boków
Mój wychowawca z liceum był kiedyś w 1 z 10. Mądry chłop, historyk, polonista i sztuka antyczna. A się zestresował i pojebał że niby most Wandy jest w Warszawie.
wolak27 napisał/a:
pewnie z trapezem jej sie pomyliło ale pewnie łatwiej by było to ogarnąć gdyby trapez miał 5 boków
Chyba powinieneś wrócić do podstawówki. Ewentualnie odrobić zadanie domowe, jeśli jutro masz lekcje w pierwszej, czy tam drugiej klasie...
Bardzo pozytywny prowadzący. Nie jeden idiota by już z niej cisnął, a on z pelna kulutra potrafi poprawic nawet najgorsze odpowiedzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów