U lewaków afera bo Korwin mów o kobietach że są mniej inteligentne. Wydaje mi się jednak że jego teroię mają jednak sens...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie myślami była na fejsbóku
Chciałbym mieć takie klientki przy kasie, w tydzień uzbierałbym drugą wypłatę
Typ przyszedł w ogrodniczkach od TV
Alternatywna wersja:
-Pytanie z matematyki. Pani Marleno, ilu miała pani partnerów seksualnych?
-13.
-Niestety. Było ich 23 ty tępa, kłamliwa zdziro.
-Pytanie z matematyki. Pani Marleno, ilu miała pani partnerów seksualnych?
-13.
-Niestety. Było ich 23 ty tępa, kłamliwa zdziro.
Ale i tak jak 70% młodej kobiecej generacji skończyła studia typu socjologia czy europeistyka więc jest inteligentną, nowoczesną, wyzwoloną kobietą
@momonon Chwilunia, chwilunia... 10 zł różnicy... pewnie wyliczyłeś sobie 8 klientek dziennie... czyli 80 zł razy 6... 480 zł. No nie pasuje... Ale gdyby tak pomnożyć to przez 4... wyjdzie 1920 zł. Ahaaa, czyli płacą ci tygodniowo i zarabiasz 1920 zł?
@up 8 klientek dziennie? to teraz policz, ile by ten sklep zarabiał...
Dla mnie osobiście dobrym testem na inteligencję, sprawność psychomotoryczną i wyobraźnię jest umiejętność prowadzenia samochodu i jazdy po mieście. Są trzy rzeczy na które mogę patrzeć bez końca, ogień, woda i jak kobieta parkuje, tyle w temacie.
Haha uwielbiam jak gimnazjalisci i robole komentuja inteligencje kobiet, z drugiej zas strony, wspolczuje, ze wszystkie kobiety w waszym otoczeniu to tepe kurwy (wliczajac matki i siostry).
A dupa tam, śmieszne to jest jak się to ogląda. Ale prawda jest taka, że żeby się dostać do tego programu, trzeba zdać test pisemny na wiedzę, więc debili tam nie biorą. Druga sprawa jest taka, że są kamery, nowe środowisko, człowiek jest zestresowany, a czas leci i właściwie odpowiada się z automatu bez zastanowienia. Większość z was by odpowiedziała "yyy, okoń?".
Smutne jest to, że teraz z tej dziewoi każdy będzie jebał jaka to nie jest tępa, a po prostu walnęła gafę. Dlatego nigdy nie wezmę udziału w takim teleturnieju, chociaż bardzo bym chciał, ale po prostu nie chce się zbłaźnić na całe życie
Smutne jest to, że teraz z tej dziewoi każdy będzie jebał jaka to nie jest tępa, a po prostu walnęła gafę. Dlatego nigdy nie wezmę udziału w takim teleturnieju, chociaż bardzo bym chciał, ale po prostu nie chce się zbłaźnić na całe życie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów