📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze wiedzieć, teraz mogę strzelać z palców i wszystkich wkurwiać nie bojąc się o żaden artretyzm
Jak ktoś kurwa kiedykolwiek w tych czasach mógł pomyśleć że krew w żyłach jest niebieska?! Poddaję się. Chcę umrzeć.
Cytat:
Jak ktoś kurwa kiedykolwiek w tych czasach mógł pomyśleć że krew w żyłach jest niebieska?
No jak to, nie płynie niebieska?
@up nie udała się prowokacja. Musisz się bardziej postarać
cossac napisał/a:
@up nie udała się prowokacja. Musisz się bardziej postarać
Nie mam zamiaru prowokować. Wyraziłem tylko swoje zdziwienie i zaskoczenie.
Niеbieski napisał/a:
No jak to, nie płynie niebieska?
To podejście #2
Proszę zatrzymać autobus!! wysiadam natychmiast!!
Widzę mało komentarzy, znaczy gimbusy nie zrozumiały BTW fajny filmik
To z wodą to akurat nieprawda. Dorosły człowiek wydycha dziennie ok. litra wody i do tego stale się poci. 8-10 szklanek to minimum, bo jak jest ciepło to powinno być więcej
overhydration - co za bullshit kurwa, jak człowiek może się przewodnić jak w większości składa się z wody? Picie wody jest w chuj dobre dla całego organizmu i na 100% nikomu nie zaszkodzi.
połykanie pająków - mam lekki sen i na bank bym się obudził jakby mi pająk chodził w gębie czy w gardle, zakrztusiłbym się albo porzygał. Chyba, że te statystyki nabijają ludzie z jakiś egzotycznych krajów
połykanie pająków - mam lekki sen i na bank bym się obudził jakby mi pająk chodził w gębie czy w gardle, zakrztusiłbym się albo porzygał. Chyba, że te statystyki nabijają ludzie z jakiś egzotycznych krajów
tfojastara napisał/a:
overhydration - co za bullshit kurwa, jak człowiek może się przewodnić jak w większości składa się z wody? Picie wody jest w chuj dobre dla całego organizmu i na 100% nikomu nie zaszkodzi[...]
No to Ci powiem że nie bullshit bo wypicie 9 litrów wody w krótkim odstępie czasu powoduje zgon z powodu zaburzenia równowagi elektrolitycznej w organizmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów