📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Seks można uprawiać legalnie z osobami powyżej 15-go roku życia, więc chyba Ci się kawał nie udał
@up, niedawno chodziły słuchy, że granicę mają zmienić na 'powyżej 13-go', tak że wszystko przed nim
Tak naprawdę od 15 roku życia można uprawiać seks ale tylko z osobami do maksymalnie chyba 18 lat. Więc jeżeli masz 32 lata i stukniesz 15 to i tak jakby co masz kuratora na karku
Wiesz korwin kiedyś powiedział, że nawet by chciał żeby jego córka w dzieciństwie została zgwałcona przez pedofila.
ulifont napisał/a:
Mocne słowa jak na pięciolatka.Wiesz korwin kiedyś powiedział, że nawet by chciał żeby jego córka w dzieciństwie została zgwałcona przez pedofila.
Przełącz szybko na interaktywną naukę literek, bo zaraz mamusia wejdzie do pokoju.
to gdzie znaleźć -2 latki
@Vongin: co ty tu pierdolisz za bzdury? Nie ma takiego artykułu w kk, jak dziewczyna skończy 15 lat, to nawet 87 letni dziad może ruchać.
@hoszo mylisz się
Dwie pełnoletnie osoby mogą bezproblemowo się łoić, na obietnice na kasę itp ale jeżeli 22 latek powie 15 "chodź się ruchać dostaniesz pińcset złotych" albo "daj dupy kupie ci obrączkę/ożenię się z tobą" - to już jest przestępstwo. A nie powiesz mi, że 15 latka będzie się chciała gzić z 7 lat starszym facetem bezinteresownie
Nawet jeśli, a tatuś się dowie to i tak Cię zapierdolą w sądzie
Cytat:
Karze podlega, kto doprowadza małoletniego do obcowania płciowego lub poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, nadużywając zaufania lub udzielając mu korzyści majątkowej lub osobistej, albo jej obietnicy.
Dwie pełnoletnie osoby mogą bezproblemowo się łoić, na obietnice na kasę itp ale jeżeli 22 latek powie 15 "chodź się ruchać dostaniesz pińcset złotych" albo "daj dupy kupie ci obrączkę/ożenię się z tobą" - to już jest przestępstwo. A nie powiesz mi, że 15 latka będzie się chciała gzić z 7 lat starszym facetem bezinteresownie
Nawet jeśli, a tatuś się dowie to i tak Cię zapierdolą w sądzie
Pomiędzy 15-18 lat to każdy może brać, pod warunkiem, że to brane nie widzi co się dzieje. Bo oglądać seks może od 18, uprawiać od 15. Trzeba zawiązać oczy, dla pewności, że nie zdejmie opaski można skuć kajdankami albo związać ręce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów