📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten chłop ma tak wkurwiający głos, że gdybym wiedział gdzie mieszka to zebrałbym ten cały sprzęt i wyjebał mu na łep.
Dejdwazlote napisał/a:
Ten chłop ma tak wkurwiający głos, że gdybym wiedział gdzie mieszka to zebrałbym ten cały sprzęt i wyjebał mu na łep.
głupek skomentował , głupki plusują , zmieniające lekko temat: byłbym zapomniał, piszę się "łeb" a nie "łep".
Podpisane umowy za pisu. Zobaczymy co rudy odwoła
PS gratuluje wyboru głosującym
Sorry, ale wklejanie linków do swoich filmów na YouTube nie powinno mieć miejsca na tym portalu. Rozumiem, jak filmy są tematycznie powiązane z portalem, ale takie coś? Jak ktoś chce takie rzeczy oglądać, to wchodzi na YouTube a nie na Sadistic.
Pan_Doktur napisał/a:
Miejmy nadzieję że przynajmniej część da się da odkręcić, i choć trochę pieniędzy odzyskać. Bo zakupy twoich orłów to Grot i podobne. Jakość dla nich bez znaczenia, byle tylko jakiś zysk dla Partii był.Podpisane umowy za pisu. Zobaczymy co rudy odwoła
Ma głos jak wby go wyruchali w seminarium.
OldMann napisał/a:
głupek skomentował , głupki plusują , zmieniające lekko temat: byłbym zapomniał, piszę się "łeb" a nie "łep".
Głupek to Cię spłodził
AlbertoNihilo napisał/a:
Sorry, ale wklejanie linków do swoich filmów na YouTube nie powinno mieć miejsca na tym portalu. Rozumiem, jak filmy są tematycznie powiązane z portalem, ale takie coś? Jak ktoś chce takie rzeczy oglądać, to wchodzi na YouTube a nie na Sadistic.
Nawet nie odpalam takiego gówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów