📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
00:09 hehe good idea, nastepnym razem poprawie tortem
PS: hmm chociaz depilacja brwi nie gorsza
PS: hmm chociaz depilacja brwi nie gorsza
Zrobiłbym, ale nie mam dziewczyny.
zajebiste takie kawały to ja rozumie
z suszarką 5+
Że też oni są nadal razem...
Albo to jest kurwa prawdziwa miłość, albo ustawione, ale za suszarę piwo.
Albo to jest kurwa prawdziwa miłość, albo ustawione, ale za suszarę piwo.
I na chuj takie filmiki ?
Co byś nie zrobił to się wkurwi bo zawsze robisz źle.
Co byś nie zrobił to się wkurwi bo zawsze robisz źle.
E tam tyle zachodu. Chcesz wkurwić swoją babę to wystarczy raz zapomnieć o co Cię "prosiła" i wystarczy.
@Psilocke LOL dokładnie tak.. A już nie wspomnę o sytuacjach kiedy ty musisz wiedzieć o co jej chodzi, ale tego nie wiesz, bo nikt nie potrafi czytać w myślach, a jest jeszcze gorzej, kiedy próbujesz w jakiś sposób się dowiedzieć o czym ona myśli, ale każda próba wkurwia ją coraz bardziej.. Dziewczyny są dziwne, niby dojrzałe, ale zachowują się jak dzieci, wkurwia mnie to niemiłosiernie, i niestety nie da się tego wytłumaczyć, mało która dziewczyna rozumie że postępuje źle.. :/
To musi byc milosc Swoja droga, balbym sie rewanzu po czyms takim...
@Nabs co racja to racja, ale mysle, ze dobrze juz na wstepie zwiazku (na docieraniu sie) dac do zrozumienia, ze sie nie toleruje takich zachowac zamiast wlazic w dupe babie i sie jej przymilac. Albo to zaakceptuje i bedzie w zwiazku albo znos potem takie...
@Nabs co racja to racja, ale mysle, ze dobrze juz na wstepie zwiazku (na docieraniu sie) dac do zrozumienia, ze sie nie toleruje takich zachowac zamiast wlazic w dupe babie i sie jej przymilac. Albo to zaakceptuje i bedzie w zwiazku albo znos potem takie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów