Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
więcej małych firm = większa konkurencja = obniżka cen = redukcja pracownika = mniejszy zarobek = plajta = zwracanie uwagi na to co robi rząd = wyjście na ulice (manifestacja)
Jednym słowem życzę ci sukcesów ale wczuj się w rolę zwykłych ludzi bo przecież ktoś musi robić w tych dużych fabrykach żeby jak najmniej było konkurencji w małych firmach które może wyrosną na duże firmy, fabryki itp.
Mnie się ten filmik podoba i jeden h** czy rządzi pis czy po czy sld czy ktoś inny. Jak jest mi źle to nie udaje że jest dobrze a barany na których głosowałem są praworządni.
Niektórzy zbyt mocno utożsamiają się z partią na którą głosowali i nie widzą nic złego w ich poczynaniach.
Pamiętajcie my nie jesteśmy politykami ale mamy prawo krytykować ich pracę szczególnie że ich utrzymujemy.
a ponadto to dodam ze sami politycy tego kraju nei zmienia
duzo a nawet bardzo duzo zalezy od obywateli..
jest jak jest, bo tak chcemy i na to pozwalamy.. ponadto proste czynnosci sa skomplikowane, jak np. zepsuly ci sie kiedys okulary.. i probowales je oddac lub wymienic to juz masz odpowiedz.. no chyba ze se wypad skupiles z ubezpieczneiem.. to juz nei wspomne. i takie tamm..
Grecja sytuuje się na wysokim miejscu największych światowych importerów broni w latach 2000-2009. Żeby było zabawnie, Grecy są największym odbiorcą broni niemieckiej. Niemcy są w czołówce największych eksporterów natomiast. Niemcy teraz tak zawzięcie naciskają na to aby pomóc finansowo Grecji. Ale czy to jest pomoc dla Grecji czy pomoc dla niemieckich banków? Zachęcam do konkluzji własnych. Na przełomach dziejów zwiększanie częstotliwości handlu i produkcji broni zawsze wiązało się z kryzysem. Za przykład może posłużyć Rosja, która zawsze stawiała wyżej dobro zbrojeń niż dobro jednostki ludzkiej. Innym przykładem może być Egipt. Niegdyś największy eksporter zboża. W ostatnim czasie też jeden z większych importerów broni. Dziś zagrożony klęską głodu. No ale o tym się nie mówi.
Mentalność się zmienia, chcecie równości, krzyczycie inne lewackie hasła. Zagęszczają się dewiacje w Europie. Zagęszcza się kultura islamu. To wszystko ma wpływ na rozwój Europy. Niech Francuzi dalej krzyczą o równość dla cygaństwa. Widocznie za mało gett mają. Niech Niemcy dalej pompują kasę w socjal zasysany przez arabów. Niech kraje skandynawskie dalej liberalizują swoje pedalstwa, zamiast patrzeć na ochronę obywateli. Śmieszne są te hasełka "walka z kryzysem". Nie ma żadnej walki z kryzysem. No ale zaraz paru hejterów wskoczy na mnie, że gówno się znam. Mam właśnie nadzieję, że gówno się znam i się mylę, ale patrząc na to co się dzieje, ciężko zmienić poglądy...
Chyba żyję w innej Polsce niż Lewy i oni... Bo moja Polska jest bardzo zadłużona i planuje dalej się zadłużać, podatki rosną, a to co budujemy to za pieniądze, które następne pokolenia będą musiały oddać z odstetkami.
Przykre, że mamy tak otumaniony przez tv naród.
Już mnie krew zalewa jak widze takie wypociny. Wszystkim jest źle, polska do dno i robi się coraz większe bagno bla bla bla politycy kradną, nic nie robią. Kurwa! Po pierwsze czego wy wymagacie od państwa, które praktycznie buduje sie od podstaw od 20 lat ??!? Które musi nadrabiać prawie pół wieku rozwoju, aby ..
Same brednie pierdolisz. POgodziles sie ze zyjesz w gownianych warunkach i myslisz ze jestes dzolero.. Niektorzy chca zyc na poziomie. Koncza szkole zeby zyc godnie a nie kombinowac na kazdy sposob, Widocznie nie byles niegdy na zachodzie, zobacz jak tam sie zyje. tam nawet len ktory wyklada towar na polkach zyje jak krol. wiec idz i zapierdalaj sobie w swojej firemce z mysla ze cos osiagnales a ja wypierdalam do UK zyc jak krol
Mam w dupie czy jesteś mechanikiem, naukowcem, nauczycielem czy licencjatem ochrony środowiska.
kurwa jestem licencjatem ochrony środowiska:/ ale na razie bida i rozczarowanie...
Mieliśmy rozjebany kraj przez ostatnie lata te od 20 lat polska stara się wybić, lecz chcą szukać kasy niech opodatkują kościół niech przestaną przyjmować religie katolicką jak najważniejszą z religi bo to wkurwia mnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów