📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie mój film, tylko jakiegoś kolesia na którego trafiłem prawie na wszystkich materiałach o obecnej sytuacji w kraju. Inicjatywa robi się co raz głośniejsza i niech będzie jak najwięcej ludzi
No i co kurwa? Wyjdziecie na ulice, będziecie tam stali, być może zrobicie zadymę i co kurwa więcej? Co wy kurwa myślicie że jedną manifestacją uda wam się naprawić skurwysyństwo tego świata? Myślicie że kurwa ceny paliw spadną, albo przynajmniej nie sięgną 6 zł na początku przyszłego roku? Myślicie może jednak że jesteście oświeconą grupą która jako jedyna widzi wszelkie skurwysyństwa dookoła.
Tak czy inaczej życzę wam powodzenia, ale osobiście nie widzę w tym żadnego sensu.
Tak czy inaczej życzę wam powodzenia, ale osobiście nie widzę w tym żadnego sensu.
I to jest właśnie podejście: Pierdole nic nie robię, powodzenia... A kurwa samemu się ruszyć i chociaż w taki sposób coś zrobić. Jak się upierdoli trochę z tego rządu to na pewno będzie lepiej, bo jebani kastraci tylko rozpierdalają wszystko w około. Nie masz kurwa dosyć wysokich cen wszystkiego ? Bo ja kurwa mam i jak Ci się nie podoba to siedź sobie kurwa w domu i narzekaj dalej i nic nie rób, ale pamiętaj ze ktoś chce coś zrobić kurwa !
Teraz się obudziliście że jesteśmy okradani. Nic nie zmienicie choćby i największą zadymą.
A jakie są gwarancje że po upierdoleniu tego następny nie będzie gorszy?
Były wybory większość zdecydowała. Pogódź się z tym. Nie potraficie przegrywać.
A jakie są gwarancje że po upierdoleniu tego następny nie będzie gorszy?
Były wybory większość zdecydowała. Pogódź się z tym. Nie potraficie przegrywać.
@Oszczerca
Nie jestem za PiS, ani za PO. Ogólnie nie jestem ukierunkowany politycznie, tylko chciałbym aby w rządzie były osoby kompetentne, a nie ludzie którzy robią tylko dla swoich kumpli. Czy to tak ciężko żeby mieszkańcy kraju chcieli żyć w NORMALNYM kraju i nie martwić się czy starczy Ci do końca miesiąca ?
Nie jestem za PiS, ani za PO. Ogólnie nie jestem ukierunkowany politycznie, tylko chciałbym aby w rządzie były osoby kompetentne, a nie ludzie którzy robią tylko dla swoich kumpli. Czy to tak ciężko żeby mieszkańcy kraju chcieli żyć w NORMALNYM kraju i nie martwić się czy starczy Ci do końca miesiąca ?
gregorius napisał/a:
@Oszczerca
Głosowałeś w wyborach? Nie zrobicie rewolucji ani przewrotu.
Najwyżej zadymę i nic to nie zmieni. Na tym polega demokracja. W innych krajach jest gorzej. Jedź do Grecji jak ci tu tak źle.
@Oszczerca
Czyli Ty po prostu lubisz jak ktoś Cię kopie w dupę w biały dzień i Ty się jeszcze cieszysz ? Jeżeli rząd jest nie udolny to ludzie mają prawo do odwołania takiego rządu.
Czyli Ty po prostu lubisz jak ktoś Cię kopie w dupę w biały dzień i Ty się jeszcze cieszysz ? Jeżeli rząd jest nie udolny to ludzie mają prawo do odwołania takiego rządu.
masz prawo do krwawej rewolucji którą chcesz wywołać?
Nie lubię, ale wy gówno zrobicie. A jak dorwiecie się do stołków to się pozabijacie żeby się nachapać.
Nie lubię, ale wy gówno zrobicie. A jak dorwiecie się do stołków to się pozabijacie żeby się nachapać.
Ja osobiście chcę po prostu kompetentne osoby i odpowiedzialne na tych stanowiskach.
Teee kudłąty qrwa mysl misiu !!!!!!!! ja tam wyjde bo qrwa już dość tłamszenia narodu ..jestem starym punkiem wychował mnie jarocin po 89 przestałem "punkować" czyt.buntować się bo o to walczyłęm ale po wieelu latach widzę że czas na drastyczniejsze qrwa środki jak za moich czasów ..teraz żeby tym qrwom przemówić do rozsądku trzeba rozpierduchu na skale libii i chuj .... czas odkopać dziadkowego steena ...!!!!!
Jeej Jaka dyskusja na poziomie.
gregorius napisał/a:
Ja osobiście chcę po prostu kompetentne osoby i odpowiedzialne na tych stanowiskach.
Miałeś szansę 9 października. Po niecałych dwóch miesiącach wy już wiecie że przez 4 lata rząd będzie nieudolny.
Większość zdecydowała kto ma rządzić.
Krzyczycie bo nie głosowaliście albo przegraliście. Więc trzeba się pogodzić z porażką. Pozostaje wam emigracja. Szanuj zdanie większości rodaków.
Nieudolny piszemy razem!!!
Pozdrowienia dla PannyEwy.
ktokolwiek widzi ''plany tuska ni Wszedly w zycie'',wie ze ma do czynienia z ludzmi niepowaznymi,nastolatkami badz ludzmi z nizin spoleczno edukacyjnych.Jakkolwiek dwie pierwsze grupy nie sa grozne,tak trzecia jawi sie na kartach historii jako najbardziej bitna czesc naszego i tak jurnego spoleczenstwa.Powstania chlopskie juz nieraz namieszaly na kartach historii.Oficjalnie powinni powolac Bataliony Chlopskie Reaktywacja,kosy na sztorc i na wiejska,moze by im dupy spuchly ze strachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów