Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja nie.
No i co z tego ze strat za parę milinów ? Poza tym nie brałem udział w ostatnich zamieszkach, po drugie naszego kraju na to nie stać ?! A to ze Komorowski wypierdolił ponad pół miliona na światełka choinkowe do pałacu to już na to nie patrzysz. Ma na światełka to będzie miał na resztę.
No i co z tego? Wolę ładne światełka niż demolkę w centrum miasta. Jeśli tak do tego podchodzisz to nie ma o czym z tobą rozmawiać. Widzę już jak wasza garstka ze smutnymi minami wróci na wieś palić opony pod domem sołtysa.
To wbrew pozorom cywilizowany kraj. Jeśli serio macie jakieś problemy to polecam emigrację. Bo wasi rodacy o których dobro chcecie walczyć dokonali wyboru 9 października. 2 miesiące temu a wy już wiecie że rząd jest nie udolny.
Kurwa srają nam na twarz. Ceny podnoszą i patrzą ile wytrzymamy od kiedy pamiętam, ale tu są protesty o krzyż o gejów, a o najważniejsze rzeczy to nie, "bo to i tak nic nie zmieni" Kurwa z takimi jak wy to by tu była komuna jeszcze.
Każdy powinien wyjść z domu i zrobić rozpierdol. I nie po to żeby coś się zmieniło tylko dla honoru! Każdy jest ruchany codziennie, a jak przyjdzie co do czego to wolą siedzieć w domu na dupach i stękać. Każdy z was jebane cioty powyżej nie ma prawa nawet jęknąć na sytuacje polityczną jeżeli nie chce wam się wyjść z domu.
Kurwa srają nam na twarz. Ceny podnoszą i patrzą ile wytrzymamy od kiedy pamiętam, ale tu są protesty o krzyż o gejów, a o najważniejsze rzeczy to nie, "bo to i tak nic nie zmieni" Kurwa z takimi jak wy to by tu była komuna jeszcze.
Szczylu najpierw trochę popracuj na ten kraj, a dopiero mów o jego gospodarce i o pieniądzach ;]
Każdy powinien wyjść z domu i zrobić rozpierdol. I nie po to żeby coś się zmieniło tylko dla honoru! Każdy jest ruchany codziennie, a jak przyjdzie co do czego to wolą siedzieć w domu na dupach i stękać. Każdy z was jebane cioty powyżej nie ma prawa nawet jęknąć na sytuacje polityczną jeżeli nie chce wam się wyjść z domu.
Przez takie zachowanie jesteście bandą niepoważnych matołków. Którzy nie widzą innego rozwiązania jak przemoc i niszczenie mienia. I dlatego żaden rząd nie potraktuje nigdy was poważnie. Poza tym prezentujesz swój poziom intelektualny tym postem na takim poziomie że nie dał bym ci rządzić nawet pustym kurnikiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów