Koleś w rok stracił prawie sto kilo(90 funtów) jedząc tylko połowę żarcia które miał do wszamania(patrząc na niego to i tak za dużo ale jednak podołał) i jeżdżąc na rowerze. Więcej takich i hamburgery mogą się przesiąść z wózków inwalidzkich na chodziki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wszystko spoko, bo też chcę schudnąć, ale 100kg to 220 funtów Sorry, że się przyjebałem, ale porządek musi być
to ile on taczek musiał wpierdalać?
No nieźle, skoro przez rok taki wynik osiągnął to musiał mieć bardzo dobrą motywację. Pewnie poznał jakąś super laskę i dla niej się tak poświęcił... albo też z innych powodów. W każdym bądź razie, jakby nie było to i tak szacuneczek dla kolesia.
Cytat:
Koleś w rok stracił prawie sto kilo(90 funtów)
Kurwa wracaj do szkoły.... 90*~0.45=~40.5kg
Osz kurwa 90 funt(pound) w przeliczeniu na kilogramy wychodzi 40,82kg. :
Takim sucharem się skompromitować, ja jebie
Najpierw wyglądał jak gruby pedał teraz jak chudy pedał nie wiem co gorsze
I przy okazji zaczął się ubierać jak pedał... To już wolałbym być gruby.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
I co za problem ? Wystarczy iść do fizycznej pracy i nie szamać hamburgerków, to Ci dupa schudnie i w pół roku te 100 .
Z grubasa przeszedł na poziom emo-skejta robiącego sam sobie zdjęcia telefonem w lustrze. Nie ma co, kurwa, gratulacje.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów