Ubogacenie technologiczne i szybkość jego przyswajania przez różne dzikie gatunki
Ubogacenie technologiczne i szybkość jego przyswajania przez różne dzikie gatunki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmiejecie się a sami nawet drona nie macie, i kto tu jest zacofany
Aids też nie i chuj
Jednak średnie zidiocenie ciemniaków jest o wiele większe niż przedstawicieli gatunku ludzkiego o jasnej karnacji .
Jak ja uwielbiam rasistowskie materiały pokazujące brutalną prawdę o statystycznym niedorozwinięciu murzyńskiej roszczeniowej prymitywnej rasy. Co nie oznacza że jestem ślepy na fakty i neguję istnienie jednostek wybitnie inteligentnych wśród brązowych, jak i tego że wśród innych ras idiotów też nie brakuje.
Jednak średnie zidiocenie ciemniaków jest o wiele większe niż przedstawicieli gatunku ludzkiego o jasnej karnacji .
wszystko spoko ale to było wiadomo już od czasów odkrycia czarnego lądu...
biały dać blaszkę zulu gula, zulu gula wsadzi ją sobie w nos i bedzie piekna wojownika.
Myślicie, że dużżo kosztuje wynajęcie murzynów z plemienia o udawania ataku na drona? Żartowałem, wiem że wcale nie myślicie fejkoobciągacze.
No to dawaj! Wynajmuj, niech jeden trzyma napis sadistic.pl a reszta celuje z łuków do drona. Zobaczymy! Choć jestem pewien że okażesz się zwykłą pizdą, która tylko potrafi krytykować.
No to dawaj! Wynajmuj, niech jeden trzyma napis sadistic.pl a reszta celuje z łuków do drona. Zobaczymy! Choć jestem pewien że okażesz się zwykłą pizdą, która tylko potrafi krytykować.
Jak dobrze pamiętam, to było kilka osób robiących takie filmy z murzynami i tabliczką sadistic. Jeden to fantastico, a innych średnio pamiętam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów