📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
no spox, mam tam rodzinkę to coś o tamtym rejonie wiem
Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
tutenchamonka napisał/a:
racjaaa tam jest super.. na mazury sie jeździ nie tylko dupe moczyć~luki24 będziesz chciał kiedyś przyjechać na wakacje dupę pomoczyć w jeziorku! o takiego
to jedź se do takiego zadupia jak Kożuchy koło Białej Piski i se zobacz jak tam ludzie żyją... owszem to nie znaczy że wszędzie tak jest... ja podaje tylko przykład. A poza tym u Was wiekszość ludzi jebało w PGR-ach, których teraz nie ma... Więc albo bezrobotni albo jakoś udało im się utrzymać na powierzchni...
ja nigdy z PGRami nie miałam do czynienia, moi rodzice także. Żyję mi się dobrze. Od urodzenia mieszkam na Mazurach i chociażbym miała taką możliwość nie przeprowadziłabym się do innego miejsca (oczywiście w Polsce)
biedy może i niema ale PKB jedno z najniższych wg województw
Dziad_z_lasu - jest umowną datą. Większość starych państw ma tylko umowną datę powstania. Takich rzeczy się po prostu wtedy nie spisywało . Poganinie xd.
1000 lat - wojen, rozumiem? To kurwa z kim? Jak ktoś wyjebie że z Niemcami to o śmiechem zabiję, że 1410 etc.
Btw. Bieda jest, ale jak ktoś tam juz powiedział, jak ktoś ma sobie poradzić, to sobie poradzi. Wkurwia tylko to, że w wakacje trzeba zapierdalać 2 razy tyle za 2 razy mniejsza kasę niż np w Wawie, ale nie można mieć wszystkiego
Btw. Bieda jest, ale jak ktoś tam juz powiedział, jak ktoś ma sobie poradzić, to sobie poradzi. Wkurwia tylko to, że w wakacje trzeba zapierdalać 2 razy tyle za 2 razy mniejsza kasę niż np w Wawie, ale nie można mieć wszystkiego
tutenchamonka napisał/a:
Mazury są w kozak bo ja tam mieszkam i chooj!
w pozniejszymm poscie zobaczylem podpis o Olsztynie, a Olsztyn to Warmia :p a ktos z Elblaga napisal ze jest z Warmii, co rowniez nie jest prawda
tutenchamonka napisał/a:
tu Cie rozumiem bo ja też z mojej wiochy nie mam zamiaru się przeprowadzać...Żyję mi się dobrze. Od urodzenia mieszkam na Mazurach i chociażbym miała taką możliwość nie przeprowadziłabym się do innego miejsca (oczywiście w Polsce)
mieszkam na Mazurach, uczę się w Olsztynie czyli na Warmii. Jeśli już czepiasz się o dokładność to mieszkam na pograniczu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów