📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Cytat:
ino dej pozor bo jo tyż żech stamtąd jest i moga Cie grabko zaroz bajsnąć że Ci ślad bez cały miesiąc do nastypnego geltagu nie zlyzie... Pozroffkaa jo żech jest ze Ślaska i bajsnijcie mnie w żić !
dobra luki nie szpanujta gwarą bo nas gorole nie rozumieja ;p
sethia napisał/a:
ale się na podlasiankę przerabiam
Pomóc?
Ja już dużo potrafię: "DLA ojca boli głowa" "Ukradli DLA niego portfel" "Podaj DLA niego długopis" wszędobylskie DLA
po to żebyś mógł napisac sobie posta na forum, a nie zbierać truskawki, czy siedziec w klatce.
sethia napisał/a:
Ja już dużo potrafię: "DLA ojca boli głowa" "Ukradli DLA niego portfel" "Podaj DLA niego długopis" wszędobylskie DLA
o sljedziach nie zapominaj
sethia napisał/a:
jakże by bym mogła sljedzie to same slodycze
I o wódce z Elewatorskiej
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów