📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ty kurwo ledwo matme zdalem w technikum
11 latka ukończyła liceum. Idzie na Harvard - predzej czy pozniej i tak umrze wiec po chuj jej to
pewnie szybciej skończy edukację niż będzie ruchana
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Ze co jest niby takie dziwne, w wieku 11 lat czyli teraz 5 klasa podstawówki, jeśli ktoś miał osobistego korepetytora i język obcy od 1 podstawówki, to zdać maturę nie będzie trudno.
Cos w rodzaju "wstępu do matematyki" ( tzw. przedmiot wyrównujący ) na studiach, w 10 godzin ćwiczeń, przerobiony cały materiał matematyki z liceum. I zadajesz sobie pytanie, co ja kurwa robiłem przez ostatnie 3 lata.
Cos w rodzaju "wstępu do matematyki" ( tzw. przedmiot wyrównujący ) na studiach, w 10 godzin ćwiczeń, przerobiony cały materiał matematyki z liceum. I zadajesz sobie pytanie, co ja kurwa robiłem przez ostatnie 3 lata.
A tak na serio to wspaniale by było gdyby pobierali od niej jajeczka i wszczepiali głupim kurwom.
Pierdole, ja przynajmniej miałem udane dzieciństwo a ona? Wrzucona w wyścig szczurów od małego...przejebane ma życie i jeszcze o tym nie wie...
Pierdole, ja przynajmniej miałem udane dzieciństwo a ona? Wrzucona w wyścig szczurów od małego...przejebane ma życie i jeszcze o tym nie wie...
Skończy studia w wieku 17-18 lat, znajdzie pracę i będzie w najpiękniejszym wieku do działania 20-25 lat wykształcona i samodzielna finansowo.
Chętnie zamieniłbym się z nią na to piwo i papierosa za szkołą w gimbazie które z perspektywy czasu gówno mi dały.
Ino w tych 2 miejscach są dzieciaki faszerowane chuj wie czym i rodzą się chuj wie jakie geniusze.
Karmią je pewnie kartoflami z czarnobyla polewając wodą z rzeki obok domku rodzinki z filmu "Droga bez powrotu" Jo ledwo mata zdoł i tak mom chujowe poprawki a tutaj 11lot kiedy Jo jeszcze ledwo dodawoł ona na uczelnie i studia zapierdala
Ino w tych 2 miejscach są dzieciaki faszerowane chuj wie czym i rodzą się chuj wie jakie geniusze.
Karmią je pewnie kartoflami z czarnobyla polewając wodą z rzeki obok domku rodzinki z filmu "Droga bez powrotu" Jo ledwo mata zdoł i tak mom chujowe poprawki a tutaj 11lot kiedy Jo jeszcze ledwo dodawoł ona na uczelnie i studia zapierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów