18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Coś dla ambitnych którzy nie wierzą temu co w mediach i nie należą do grona ciemnoty..

Oglądnijcie i stwierdźcie czy możliwym jest to co nam wmawiają od lat

Warto obejrzeć - gwarantuje
Zgłoś
xgregor 2012-01-16, 17:51 32
"Oglądnijcie" - jak to mnie wkurwia
Zgłoś
s................n 2012-01-16, 17:58
mówi się 'obejrzyjcie' ciemniaku kurwaaaa!!!
Zgłoś
qucharz69 2012-01-16, 18:11
80 min materiału , ja wysiadam ;/
Zgłoś
vass 2012-01-16, 18:39 18
Splitterek - Ty należysz do grona ciemnoty, że oglądasz takie bzdury o teoriach spiskowych.
Zgłoś
pozorowo 2012-01-16, 18:40
ano nawet ciekawe.
Zgłoś
Max Ibuprom 2012-01-16, 18:40
vass ys das, das kutas!
Zgłoś
rockface123 2012-01-16, 19:05 2
jebie mnie co się stało i co się dzieje w hamburger-yce, zapewne to jest jakaś teoria spiskowa i pierdolenie że prezydent nasłał ludzie żeby to rozpierdolić.. tak kurwa mikołał był pilotem pierwszego 747 a renifery drugiego 747

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
stich69 2012-01-16, 19:14 6
@up jebać teorie spiskowe, chodzi mi o sam twój pogląd. Mówiąc że jebie cie co sie dzieje w ju es end ej przypomnę ci, że w zajebiście wielkim stopniu wpływa ono na polskę. Ale huj, pewno i tak nie mam sie po co tworzyć.

lubię laski z małymi cyckami
Zgłoś
Rabel 2012-01-16, 19:52 45
Oglądnąłem cały ten materiał. Padły w nim odpowiedzi na ostatnie pytania jakie miałem w tym temacie do zadania. Jestem teraz w 110% pewien, że był to samobójczy atak.

Nie zmienia to jednak faktu, że ten materiał za późno ujrzał światło dzienne. Ludzie wierzą w to co usłyszą jako pierwsze i dopóki temat jest jeszcze "gorący" będą się nim przejmować. Teraz.. teraz kogo obchodzi WTC czy Smoleńsk ? Ludzie łyknęli pierwszą papkę informacyjną i to im w zupełności wystarcza by uspokoić ciekawość.

Swoją drogą mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie też prawda o Smoleńsku, bo takich bzdur jakie media nam w tym temacie fundują nie może zaakceptować nikt kto ma choć odrobinę oleju w głowie. Ale co ja tam wiem...
Zgłoś
Vangee 2012-01-16, 20:14
Jeszcze wam się te wszystkie historie o WTC nie znudziły? -.-
Zgłoś
B................o 2012-01-16, 20:52 2
Rabel napisał/a:

Oglądnąłem cały ten materiał. Padły w nim odpowiedzi na ostatnie pytania jakie miałem w tym temacie do zadania. Jestem teraz w 110% pewien, że był to samobójczy atak.

Nie zmienia to jednak faktu, że ten materiał za późno ujrzał światło dzienne. Ludzie wierzą w to co usłyszą jako pierwsze i dopóki temat jest jeszcze "gorący" będą się nim przejmować. Teraz.. teraz kogo obchodzi WTC czy Smoleńsk ? Ludzie łyknęli pierwszą papkę informacyjną i to im w zupełności wystarcza by uspokoić ciekawość.

Swoją drogą mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie też prawda o Smoleńsku, bo takich bzdur jakie media nam w tym temacie fundują nie może zaakceptować nikt kto ma choć odrobinę oleju w głowie. Ale co ja tam wiem...

Zgłoś
vass 2012-01-16, 20:56 1
Max Ibuprom napisał/a:

vass ys das, das kutas!

Ibuprom MaX, to mały kutas
Zgłoś
lapps 2012-01-16, 21:16 38
vass napisał/a:

Splitterek - Ty należysz do grona ciemnoty, że oglądasz takie bzdury o teoriach spiskowych.

ta bo pomysl, ze jakis osama binladen, przywodca organizacji wspieranej przez amerykanow zbrojnie kilkanascie lat wczesniej, chcial pokazac niewiernym jaki z niego kozak, wiec ukradl 4 samoloty(1 nie dolecial niby) w dzien kiedy akurat cale sily powietrzne ameryki mialy wolne i wszyscy pracownicy spedzali czas wolny na plazy z rodzina, zniszczyl 2 wierzowce ubezpieczone ledwo co na astronomiczna kwote od atakow terrorystycznych, dodatkowo 3 samolot trafil w akurat nie uzywana czesc pentagonu, wiec w odwecie amerykanie przez 10 lat szukali osamy w iraku, przy okazji czerpiac korzysci z irackich surowcow naturalnych, osama w tym czasie zawiesil zupelnie dzialalnosc walki z niewiernymi, zajal sie uprawa flory azjatyckiej, jednak mimo wszystko amerykanie w koncu go dorwali i szybko wrzucili do morza zeby nie prowokowac kolejnej agresji zbrojnej brzmi logicznie jacy bohaterscy ci amerykanie

a to, ze telewizja mowi, ze kazdy kto sprobuje pomyslec o teorii spiskowej, i co gorsza zacznie w nia wierzyc, jest naiwny, a ludzie sa na tyle naiwni, ze wierza w takie pierdolenie:-D to nic dziwnego, ze mamy teraz spoleczenstwo owiec, ktore kupi kazde nedzne klamstwo.

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Dymekx 2012-01-16, 21:27
Po 8 arabusów do 2 samolotów, jeden w jedna drugi w drugą wierze, wierze się zawaliły, na kij wiedzieć więcej na ten temat zwykłemu prostemu Polakowi? Jak się nie dać manipulować mediom? po prostu rób po swojemu, od wielka filozofia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów