📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tylko tobie rurki uwierają w jajca
Tylko spasione cioty, jarające się fantasy/mangą/anime, grające w gry typu wow nie lubią wfu.
Co za pipa...
Kurwa, jak nauczyciel nie lubi piłki nożnej, to latami klasa nie gra. Miałem takiego chuja. Nie wyszło mu w zawodowstwie (piłka ręczna), więc przez całe liceum nas katował. Tylko znienawidziłem piłkę ręczną. Jak przez 4 lata zagraliśmy na lekcji ze dwa razy w gałę to wszystko.
I teraz nie zarabiam jak Lewandowski
I teraz nie zarabiam jak Lewandowski
Mnie wkurwiało jak na 8:00 były 2 godziny WFu a potem 6 godzin spocony w szkole kurwa. Pryszniców u nas nie było.
Ja miałem spoko WF-istę w podstawówce, jak była zima to chodziliśmy grać w gałę na śniegu/lodzie, a on stał i prawie przewracał się ze śmiechu. Teraz zwolniliby go po 1 lekcji.
Niech to zgnije w poczekalni.
mi typek od wfu mowi ze nie wejde w jordanach bo to nie są buty sportowe
WF, pierwsze wspomnienie, czemu kurwa muszę grać w kosza, skoro nie nadaję się do kosza, moge grać w gałe, halówka, spoko. Ale nie kosz do chuja, a na dodatek na ocene jakieś durne testy, na których każdy czuł się jak palant na którego gapi sie reszta klasy w nadziei że coś odpierdoli i będzie można się pośmiać.
W liceum była siłka, to dało radę wytrzymać. Do kosza i tak zawsze był komplet bo to były czasy złotych lat NBA .
W liceum była siłka, to dało radę wytrzymać. Do kosza i tak zawsze był komplet bo to były czasy złotych lat NBA .
Co to za gówno? Co to za pedalstwo? No ja kurwa sie pytam?
Jedyne co ratuje ten filmik to kilkusekundowa wstawka "Dies Irae", która co prawda z dupy tam w ogóle nie pasuje.
Zastanawiam się co to za 86 tys debili i ułomów życiowych to subskrybuje.
Jedyne co ratuje ten filmik to kilkusekundowa wstawka "Dies Irae", która co prawda z dupy tam w ogóle nie pasuje.
Zastanawiam się co to za 86 tys debili i ułomów życiowych to subskrybuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów