Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem co dziwnego w klaskaniu po wylądowaniu samolotu :/
Kurwa, przez przypadek dałem Ci piwo, a chciałem post niżej.
Trudno, będę musiał klaskać.
btw. we wszystkich samolotach na świecie, gdzie nie ma Polaków nikt nie klaszcze. Załogi (stewardessy) lotów czarterowych czasami się dziwią jak lecą z Polakami i słyszą klaskanie, bo nie wiedzą co ludziom odjebało. A i jeszcze jedno, pilot w kokpicie nie słyszy klaskania, więc takiego "podziękowania" nawet nie usłyszy (chyba, że ktoś mu o tym opowie post factum).
Kurwa, przez przypadek dałem Ci piwo, a chciałem post niżej.
Trudno, będę musiał klaskać.
btw. we wszystkich samolotach na świecie, gdzie nie ma Polaków nikt nie klaszcze. Załogi (stewardessy) lotów czarterowych czasami się dziwią jak lecą z Polakami i słyszą klaskanie, bo nie wiedzą co ludziom odjebało. A i jeszcze jedno, pilot w kokpicie nie słyszy klaskania, więc takiego "podziękowania" nawet nie usłyszy (chyba, że ktoś mu o tym opowie post factum).
w d*pie byles i g*wno widziales.. latalem wiele razy do azji (chiny,tajlandia) i setki razy po europie i za kazdym razem bez wyjatkow byla grupa osob klaszczacych jak i grupa ktorzy maja na to wyje*ane w tym i ja , ale zapewniam cie ze nie byly to polaczki..
Wysiadając z taxi też klaszczesz? Statystycznie samolot jest najbezpieczniejszym środkiem lokomocji, więc bardziej logiczne byłoby klaskanie przy dojeżdzaniu do peronu PKP, bądź przed naciśnieńciem przycisku otwierającego drzwi w autobusie
Wkur*iaja mnie niesamowicie tlumaczenia ze samolot jest najbezpieczniejszym srodkiem transportu wiec dlaczego nie klaskac w taxi autobusie itd? A k*rwa pomysleliscie dlaczego jest najbezpieczniejszy? Moze dlatego ze byle idiota piszacy te glupie komentarze na sadolu nie zostanie pilotem , kierowca owszem.. a pozniej zawinie sie wokol drzewa swoja 15 letnia beta albo co gorsza zabije niewinnych ludzi!! Piloci sa poddawani ciaglym testom i egzaminom, rok w rok ucza sie nowych rzeczy i jeszcze wiecej testow przechodza. Co wiecej, musza pracowac w stresie i zyja przewaznie na walizkach ciagle w innej strefie czasowej a to naciaga ich sprawnosc fizyczna i umyslowa do granic mozliwosci ! Wiec troche szacunku im sie jednak nalezy!
Up niestety nie mit.Sam kurwa bylem świadkiem co najmniej 5 razy wracając do Polski z jebanej ciapatej anglii...
no kurwa ciapatych na wyspie jest więcej niż angoli. i te ich pedalskie spojrzenia i pedalskie uśmieszki a widok ciapatego z polką mnie najbardziej wkurwiał chociaż nie jestem rasistą.
Obrażasz mnie i traktujesz jak idiotę pisząc takie rzeczy. Dokładnie wiem, co to znaczy i słyszałem/widziałem coś takiego. I jest to dla mnie głupie bo równie dobrze klaskać z uznaniem za szczęśliwy dojazd do przystanku autobusowego. Dla mnie to jest głupie i nigdy tego nie robie i robić nie będe.
To teraz Cie zaskoczę ziom - raz leciałem w ch daleko na wyspy bunga lunga, bezpośrednich z Polski nie było więc z UK leciałem - cała masa różnych turystów - angole, szwaby, francuzi etc. Po drodze przebijaliśmy się przez jakiś monsun czy innego uja - grunt że turbulencje były ostre - przy lądowaniu ludzie zaczęli bić brawo bo się trochę strachu najedli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów