Cos w tym jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Motłoch i plebs jest w każdym narodzie. Nie rozumiem w czym problem.
Alduin napisał/a:
Nie rozumiem co dziwnego w klaskaniu po wylądowaniu samolotu :/
Wysiadając z taxi też klaszczesz? Statystycznie samolot jest najbezpieczniejszym środkiem lokomocji, więc bardziej logiczne byłoby klaskanie przy dojeżdzaniu do peronu PKP, bądź przed naciśnieńciem przycisku otwierającego drzwi w autobusie
@up. Statystycznie - tylko gdy już dojdzie do "stłuczki" z ziemią, to szanse przeżycia są trochę mniejsze niż w wypadku statystycznej stłuczki samochodowej. Dochodzi do tego element przerażenia gdy samolot spada/płonie silnik - w innych środkach komunikacji człowiek zwykle nie zdąży nalać do gaci, tutaj czasami przez dwie minuty sobie spadasz i wiesz że raczej zginiesz. Śmierć w karambolu nie jest przyjemniejsza niż śmierć w katastrofie lotniczej, ale gdyby człowiek miał wybierać...
PS nie słyszałeś o czymś takim ?
To klaskanie to uznanie dla pilota że szczęśliwie się doleciało.
Alduin napisał/a:
mati88
To klaskanie to uznanie dla pilota że szczęśliwie się doleciało.
Obrażasz mnie i traktujesz jak idiotę pisząc takie rzeczy. Dokładnie wiem, co to znaczy i słyszałem/widziałem coś takiego. I jest to dla mnie głupie bo równie dobrze klaskać z uznaniem za szczęśliwy dojazd do przystanku autobusowego. Dla mnie to jest głupie i nigdy tego nie robie i robić nie będe.
Pilot i tak nie słyszy tych owacji. Więc nie klaskać kurwa mać
Ja pierdole co za brednie.
mat88 napisał/a:
Statystycznie samolot jest najbezpieczniejszym środkiem lokomocji...
jeżeli lejesz swoją dziewczynę codziennie, natomiast ja mojej nigdy nie uderzyłem to statystycznie obie dostają wpierdol co drugi dzień
tym niemniej zgadzam się z Tobą że klaskanie po wylądowaniu jest co najmniej głupie
Up niestety nie mit.Sam kurwa bylem świadkiem co najmniej 5 razy wracając do Polski z jebanej ciapatej anglii...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów