18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
mat88 2013-07-18, 18:22 101
Powód 13: debile w filmie wyżej
Zgłoś
Smutas 2013-07-18, 18:24 17
Motłoch i plebs jest w każdym narodzie. Nie rozumiem w czym problem.
Zgłoś
Alduin 2013-07-18, 18:34 15
Nie rozumiem co dziwnego w klaskaniu po wylądowaniu samolotu :/
Zgłoś
mat88 2013-07-18, 18:50 17
Alduin napisał/a:

Nie rozumiem co dziwnego w klaskaniu po wylądowaniu samolotu :/

Wysiadając z taxi też klaszczesz? Statystycznie samolot jest najbezpieczniejszym środkiem lokomocji, więc bardziej logiczne byłoby klaskanie przy dojeżdzaniu do peronu PKP, bądź przed naciśnieńciem przycisku otwierającego drzwi w autobusie
Zgłoś
Atreyu 2013-07-18, 18:59 13
@up. Statystycznie - tylko gdy już dojdzie do "stłuczki" z ziemią, to szanse przeżycia są trochę mniejsze niż w wypadku statystycznej stłuczki samochodowej. Dochodzi do tego element przerażenia gdy samolot spada/płonie silnik - w innych środkach komunikacji człowiek zwykle nie zdąży nalać do gaci, tutaj czasami przez dwie minuty sobie spadasz i wiesz że raczej zginiesz. Śmierć w karambolu nie jest przyjemniejsza niż śmierć w katastrofie lotniczej, ale gdyby człowiek miał wybierać...

...
Zgłoś
Alduin 2013-07-18, 19:00 11
mati88
To klaskanie to uznanie dla pilota że szczęśliwie się doleciało.
PS nie słyszałeś o czymś takim ?
Zgłoś
mat88 2013-07-18, 19:05 19
Alduin napisał/a:

mati88
To klaskanie to uznanie dla pilota że szczęśliwie się doleciało.
PS nie słyszałeś o czymś takim ?

Obrażasz mnie i traktujesz jak idiotę pisząc takie rzeczy. Dokładnie wiem, co to znaczy i słyszałem/widziałem coś takiego. I jest to dla mnie głupie bo równie dobrze klaskać z uznaniem za szczęśliwy dojazd do przystanku autobusowego. Dla mnie to jest głupie i nigdy tego nie robie i robić nie będe.
Zgłoś
grzybek507 2013-07-18, 19:10 9
Pilot i tak nie słyszy tych owacji. Więc nie klaskać kurwa mać
Zgłoś
cocaine.animals 2013-07-18, 19:18
Ja pierdole co za brednie.
Zgłoś
blezio 2013-07-18, 19:21 2
Muszę pokazać ten film rodzicom zanim wyjadą
Zgłoś
Alduin 2013-07-18, 20:00 2
mat88,
Nie, nic nie mam do twojego zdania i nie uważam cię za idiotę.
Zgłoś
damyrade20 2013-07-18, 20:38 4
mat88 napisał/a:

Statystycznie samolot jest najbezpieczniejszym środkiem lokomocji...

jeżeli lejesz swoją dziewczynę codziennie, natomiast ja mojej nigdy nie uderzyłem to statystycznie obie dostają wpierdol co drugi dzień

tym niemniej zgadzam się z Tobą że klaskanie po wylądowaniu jest co najmniej głupie
Zgłoś
sadolfan 2013-07-18, 20:44 3
o kurwa a ja myslalem ze z tym klaskaniem to mit :O
Zgłoś
j................s 2013-07-18, 21:58 6
Up niestety nie mit.Sam kurwa bylem świadkiem co najmniej 5 razy wracając do Polski z jebanej ciapatej anglii...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów