Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robi to co lubi przecież o to tu chodzi ?
pewnie zajebiście było się przejechać po zapewne kilku tygodniach roboty
nic tylko pogratulować i życzyć powodzenia w następnych projektach
co wy tak jojczycie na te BMW ?
robi to co lubi przecież o to tu chodzi ?
pewnie zajebiście było się przejechać po zapewne kilku tygodniach roboty
nic tylko pogratulować i życzyć powodzenia w następnych projektach
dokładnie! wyobraź sobie sytuację: masz prostą, niepospawaną karoserię, masz do tego silnik z całym osprzętem, masz hamulce, kupujesz nowe amortyzatory i sprężyny, wszystkie gumki i gumeczki z zawieszenia, most z zablokowanym układem różnicowym, nowy płyny,paski oleje i chuj wie co jeszcze... składasz to do kupy i wyjeżdzasz z garażu po raz pierwszy... czymś, co sam stworzyłeś... większość prostaków tego nie zrozumie
Ale silnik z subaru lgacy 2.0 bez skrzyni wyciągam w 45 minut sam .
Sam wymieniałem sprzęgło w Pajero .
kupiłem oryginał za pare złotych i oto co z nim się stało .
Zrobiłem sam zgnity był , pospawałem pociełem , komplt amorów lift o 6 cali , nawet opony sam osobiscie zakładałem zmaina położnia zbiornika paliwa , remont silnika , 2 razy startowałem w schock cupie .
Co najlepsze napisałem posta który wywołał ciekawą dyskusje zabawne to wszystko jest .
Wow fajny jesteś dasz mi autograf "miszczu"?
sadzac po nicku jestes w moim wieku. ciezko Ci uwierzyc, ze ktos robi cos poza siedzeniem w domu i wysmiewaniem wszystkich? chcesz, bez problemu dostarcze dowodow. powinienem miec filmiki z przed rozebrania na czesci i przygotowania do przebudowy i czesci nawet na skype moge przez kamerke pokazac turbo lezy na nocnej szafce, szczelnie zawiniete a reszta czesci lezy w garazu ;]
A i do wszystkich którzy mówią że jest to szrot i szmelc: Te BMW E30 jest o wiele wiele lepsze niż wasze GOLFY III 1.9tdi, które maja przebiegi po 500tys ale na blacie macie 180tys ;p i mówcie sobie że BMW jest dla dresa, ale i tak BMW robi najpiekniejsze samochody ;p VAGi mogą sie uczyc od BMW dbania o detale i dopracowanie którego wlasnie innym markom brakuje.
Ile kosztował Cię ten swap?
Znaczy tak komentarzy 14 , 2 popierające mój 3 czyli nikt z 10 osób nie jeździł autem które ma więcej jak
150 KM ja mam 215 KM w omedze która waży 1700kg i też ma napęd na tył, i wiem że w mieście jest ograniczenie do 50 km/h ale nikt mi nie zabroni przelecieć ze świateł do świateł 120km/h , i wiem że kidyś może zobaczycie mnie na hardzie , ale jak narazie to ja leje z was wszystkich bo kiedy was mijam mam 170 na blacie na 3 biegu
Wtedy ja bym miał pewnie już tak z 220km/h...
Nice
Ale oni tutaj cie poinformują ze 4,,4l dzieciaku ile to pali
I że dziury i że ograniczenia , itd itp .
Bo żaden z tych pajaców nie może zrozumieć ze jak kupujesz duzy silnik to liczysz sie z tym ile to wpierdala ,i ze ryja nie możesz zrzucic rogala za każdym razem kiedy wyprzedzasz ich w ich super fiatach , peugeotach , golfach i 1.9tdi bo mało pali i huja nie jedzie .
A ci co komentuja że omega nie jedzie , no nie jedzia jak ma 500000 przebiegu , na liczniku 120000 i kupiona od dziadka emeryta , z niemiec który jeżdził nia tylko do kościoła , ja uważam żę 13-15sek do 160 km/h to nie jest zły czas .
Ale skoro wici lepiej , i każdy z was siedział u mnie w samochodzie
Nice
nie pamietam, to jest projekt sprzed 3 lat, ale wyszło miedzy 10 a 15tys. roboty nie liczę, bo wszystko sam z pomocą sąsiada...
co do oleju, bede miał na uwagdze, choć ile stron tyle zdań w tym temacie. ja z castrola byłem zadowolony
Co do samego swap'a - niezłego skilla i wiedzę trzeba mieć
BMW e30, na nim uczyłem się jeździć. ;] Jak pójdę do pracy po liceum, automatycznie sobie kupuje. ;] Jest to jeden z nielicznych samochodów, które mi się podobają.
Praca po liceum brzmi jak pełna erekcja po wciąganiu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów