ludzie tu różne gówna wrzucają, więc ja wrzucę swoje wóz mojej konstrukcji, filmik też, akcja główna od 2:15. czekam na jakże konstruktywną krytykę ze strony "najwięcej wiedzących" (tu był tekst, który dotykał zbyt wielu ludzi )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie bez pasji nigdy nie zrozumieją ludzi, którzy tą pasję maja.
Każde hobby jest w mniejszym lub większym stopniu kosztowne, jeden to rozumie inny nie.
Aby zrozumieć tą pasję, trzeba mieć benzynę zamiast krwi i serce w układzie V!
Podziwiam kolegę za upór w dążeniu do celu, bo wiem ile pracy i pieniędzy kosztuje stworzenie takiego projektu.
Sam kocham samochody i jestem istnym auto-maniakiem.
Nigdy nie lubiłem BMW, wręcz przeciwnie... Ale kiedy po raz pierwszy przełamałem się i usiadłem za kółkiem z niebiesko białym logo... Zakochałem się bez pamięci, owocem tej miłości było BMW 645 cabrio w moim garażu i nie jest ważne czy samochód jest stary czy nowy, każdy ma swoją duszę i potrafi dać swojemu właścicielowi tyle radości i frajdy z jazdy ile tylko można sobie wyobrazić.
Pozdrawiam wszystkich auto-maniaków.
Każde hobby jest w mniejszym lub większym stopniu kosztowne, jeden to rozumie inny nie.
Aby zrozumieć tą pasję, trzeba mieć benzynę zamiast krwi i serce w układzie V!
Podziwiam kolegę za upór w dążeniu do celu, bo wiem ile pracy i pieniędzy kosztuje stworzenie takiego projektu.
Sam kocham samochody i jestem istnym auto-maniakiem.
Nigdy nie lubiłem BMW, wręcz przeciwnie... Ale kiedy po raz pierwszy przełamałem się i usiadłem za kółkiem z niebiesko białym logo... Zakochałem się bez pamięci, owocem tej miłości było BMW 645 cabrio w moim garażu i nie jest ważne czy samochód jest stary czy nowy, każdy ma swoją duszę i potrafi dać swojemu właścicielowi tyle radości i frajdy z jazdy ile tylko można sobie wyobrazić.
Pozdrawiam wszystkich auto-maniaków.
A ja mam cos takiego
w korku nie stoje,ponad 200 zapierdala,nieco ponad 3s do 100,na jednym tez pojedzie, no i spalanie kolo 5,5 L mozna sie bawic tanio? mozna
Pozdrawiam kolege ktory ma omege i twierdzi ze jego cudo to ma pierdolniecie
w korku nie stoje,ponad 200 zapierdala,nieco ponad 3s do 100,na jednym tez pojedzie, no i spalanie kolo 5,5 L mozna sie bawic tanio? mozna
Pozdrawiam kolege ktory ma omege i twierdzi ze jego cudo to ma pierdolniecie
Jak "rekin" to tylko zadbany i w oryginale. Pierdolenie się ze swapami zeby pokręcić bąki - co kto lubi ale dla mnie to bezsens.
Pierdzielicie ludzie glupoty, filmik pewnie tak nagrany zeby bylo widac moc auta... smigajcie swoimi cinkuaczento do 50km/h po miescie ale frajda z jazdy e30 z 3 litrowym motorem musi byc calkiem przyjemna... kumpel ma e30 cabrio ale 4.0 i to jest juz jest potwor, duzo przerabiania ale AUTKO w sumie ZROBIONE NA ZLOTY FANOW MARKI I NIEDZIELNE PRZEJAZDZKI
Najsmieszniejsze jest to ze wiekszosc hejterow ktorzy tu sie wypowiadaja to blazny, ktore nie mialy nigdy okazji przjechac sie porzadnym BMW, a jak widza ladna bunie na ulicy to z zazdrosci peka im zyla pierdzaca.
Jesli macie zamiar cale zycie oceniac stereotypami, to z przykroscia stwierdzam ze wszyscy jestescie zlodziejami, bo tak jest stereotyp o nas polakach w swiecie,a chyba nie kazdy z Was to zlodziej prawda?
Niestety sa i wiesniacy w bmw e36 z silnikiem 1.6 w compacie, ale tak samo sa wiesniacy w golfach audi mercedesach i kazdej innej marce samochodu. A jesli walicie gosciowi hejty za to ze ma pasje i robi cos co lubi to konwersacja z Wami jest zbyteczna.
btw. pozdro dla posiadacza omegi, rozbawil mnie do lez
Jesli macie zamiar cale zycie oceniac stereotypami, to z przykroscia stwierdzam ze wszyscy jestescie zlodziejami, bo tak jest stereotyp o nas polakach w swiecie,a chyba nie kazdy z Was to zlodziej prawda?
Niestety sa i wiesniacy w bmw e36 z silnikiem 1.6 w compacie, ale tak samo sa wiesniacy w golfach audi mercedesach i kazdej innej marce samochodu. A jesli walicie gosciowi hejty za to ze ma pasje i robi cos co lubi to konwersacja z Wami jest zbyteczna.
btw. pozdro dla posiadacza omegi, rozbawil mnie do lez
mateelv napisał/a:
kurwa, co za debile.... omega 3.0 - zajebiście. płacz na stacji benzynowej dzieciaku, każdy może sobie kupić takie gówno, ale po co bulić tyle kasy, jak go odpalasz kurwa to Ci wiadro paliwa zlatuje. bez sensu [*]
Kolego czy ty uważasz że ktos kto kupuje auto z takim silnikiem zastanawia się il to będzie palic , powiem ci ile to pali , jak jad ż zona do teściowej to pali 11 l na 100 km , jak wracam bez zony od tesciowej wkurwiony jak 100 huji to pali 40l/100km chociaz może i więcej bo tyle jest w stanie pokazać komputer pokładowy , .
Na stacji benzynowej nigdy nie płacze dzieciaku , bo mnie na to stac , a jak wam drogi dziurawe to sie przeprowadzcie do czech tak jak ja , a polatacie sobie spokojnie między wioskami nawet 230 km/h .
I nie hejtujcie aut którymi nie jeździliscie bo ja do cienkiego nic nie mam , miałem , miałem subaru 2 sztuki jedno pajero ww caddy i w huj innego badziestwa , jezdziłem bmw ale że mi si nie podobało z wyglądu , (co jest rzeczą gustu , a o gustach nie będe dykutwał ) a chciałem tył naped to se kupiłem OMG i jak narazi latam koło 1000km misicznie i mi się podoba , a ż was wieśniaki stać tylko na gaz i nie więcj jak 10 litrów na 100 to sie kurwa męczcie , a kolga co jezdzi motórem , chciałem ale żona twierdzi że jestem zbyt pierdolnięty zeby mieć motor . A jak uwazasz z nie ma pierdolnięcia to zapraszam .
BMWswap jaki masz czas 0-100? Moc fajna ale z niutonometrem szału nie ma, fajniejsze było by jakieś turbo wtedy by porządnie gniotło w fotel
Zauważyłem, że spora część osób "broniących" tego filmiku, BMW itd. nie potrafi poprawnie składać zdań, używać polskich znaków i stosować się do zasad ortografii. Ciekawe dlaczego
A tak poza tym to fajna robota, podziwiam za zapał i chęci, bo mi to czasem nie chce się nawet płynów dolewać w moim złomie
A tak poza tym to fajna robota, podziwiam za zapał i chęci, bo mi to czasem nie chce się nawet płynów dolewać w moim złomie
Winterstorm napisał/a:
Zauważyłem, że spora część osób "broniących" tego filmiku, BMW itd. nie potrafi poprawnie składać zdań, używać polskich znaków i stosować się do zasad ortografii. Ciekawe dlaczego
guwno sie znasz hejteże jebany bemwu żondzi i tyle kurwa pszynajmniej mam pasje nie to co ty
BMW e30, na nim uczyłem się jeździć. ;] Jak pójdę do pracy po liceum, automatycznie sobie kupuje. ;] Jest to jeden z nielicznych samochodów, które mi się podobają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów