ludzie tu różne gówna wrzucają, więc ja wrzucę swoje wóz mojej konstrukcji, filmik też, akcja główna od 2:15. czekam na jakże konstruktywną krytykę ze strony "najwięcej wiedzących" (tu był tekst, który dotykał zbyt wielu ludzi )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fura i filmik oki ale za niepotrzebne "hejtować pedały!" nie ma piwka
pawel6 napisał/a:
Fura i filmik oki ale za niepotrzebne "hejtować pedały!" nie ma piwka
musisz czuć się dotknięty
BMWswap napisał/a:
hejtować pedały!
nie jestem pedalem, ale sie wypowiem. Twoje auto to stary trup i przy takiej jezdzie dlugo Ci nie posluzy, a co do filmiku to podklad muzyczny pasuje do typowych posiadaczy BMW. Podsumowujac piwa nie ma.
bartekmmm napisał/a:
również lubię mieć duży zapas pod prawą nogą, ja mam 231 kucy
wygląda mi to na M54B30 w czym to masz?
BMWswap napisał/a:
wóz mojej konstrukcji
pracujesz w bmw i nie stać na nowe? czy poprostu sam spawałeś z czterech zdrowych ćwiartek
makabrax napisał/a:
pracujesz w bmw i nie stać na nowe? czy poprostu sam spawałeś z czterech zdrowych ćwiartek
twoj tok myslenia jest tak samo skomplikowany jak twoj awatar
BMWswap napisał/a:
twoj tok myslenia jest tak samo skomplikowany jak twoj awatar
dobra dobra, ty tam lepiej uważaj żeby ci sniegu do kabiny przy drifcie nie nawiało z taką mocą :]
Wszystko OK... chwała zapaleńcom którzy maja czas i umiejętności by podkręcać swoje bryki, a potem dobrze się w nich bawić, choćby nawet kręcąc baczki pod Tesco... szkoda tylko, że ja tak qrva zajebiście nienawidze BeeMek bez względu na rocznik i bude...
Powiedz mi na chuj ci tyle koni skoro i tak nie wyjedziesz na "prawdziwe polskie" drogi gdzie jest dziura przy dziurze , i nie masz szans aby rozpędzić się do przyzwoitej prędkości a autostrad mamy nie wiele. (no chyba , że lans)
Gdzie byli rodzice??
... a w mieście wolno tylko 50 km/h, a do tego to moc z cinkłeciento by wystarczyła...
otomototototototoo? Ja pierdole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów