- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
- Wyrywałam się, ale nie dałam rady. Ciągnęły mnie za włosy do lasu – wspomina 13-letnia Karolina. Dziewczyna została brutalnie pobita przez swoje rówieśnice. Koleżanki kopały ją po twarzy. Groziły przypalaniem papierosami. Znęcanie się nad Karoliną nagrały telefonem komórkowym.
I jak tu później bez fotoszopa fotki na n-k czy fotkę.pl wstawić? No nie da się.
Ja bym te dziewczyny wysłał do szkoły prowadzonej przez zakonnice. Odechciało by im się takich zabaw.
My cock is much bigger than yours
sympatyczne panny
Polska młodzież z roku na roku jest coraz głupsza... Za jakieś 5 lat to dzieciaki z 2-3 podstawówki będą takie rzeczy odwalać, a za kolejne 5 lat to w przedszkolu będzie to normalne =_=
Zmora-dono napisał/a:
Polska młodzież z roku na roku jest coraz głupsza... Za jakieś 5 lat to dzieciaki z 2-3 podstawówki będą takie rzeczy odwalać, a za kolejne 5 lat to w przedszkolu będzie to normalne =_=
zgodzę się z tobą w 100%
Esne napisał/a:
sympatyczne panny
Jasne, ja bym chętnie je poznał.
Też lubie ciągnąć za włosy ale musiało by dojść biczowanie i drapanie.
Przyznawać sie sadystki która nie zdała 9 razy ew skłamała w profilu.
moim zdaniem media nagłośniły sprawe zawsze tak jest, kopne kogoś w dupe a dowiaduje się ze wbiłem komuś kose w plecy...
A gdzie na tym filmie jest to "brutalnie" ? bo chyba nie chodzi o to szarpanie za wlosy i dotykanie okolic twarzy butami ?
Poczekamy to jeszcze takie gimnazjalistki będą chłopków z klasy klepać bo koleżanki to juz nie wyzwanie :p
haha, moja szkola, wczoraj widzialem w uwadze
Co ty, chude to to. Jedynym zagrożeniem mogą być tipsy wbite w szyję czy obcasik w stopę. Ale jako, że ręce się od razu podczas pojdynku upierdoli mieczem pozostają szpilki - założy się glany i dzięki temu wzorowi mam rozrywkę na cały dzień patrząc jak małe gówniary wykrwawiają się u moich stóp, bym potem wyjąwszy fallusa młócić nim po ich zdziwionych twarzach naznaczonych bólem i spuścić się prosto w ich rozdziawione mordki
Zbok....
Oglądałem cały reportaż i tam była rozmowa z tą dziewczyną która atakowała
jakby mi taka galerianka kurwa do mnie wyskoczyła, to by zęby po całym piętrze szukała. Patrz się na skaczącą pustą idiotkę a jak jej pierolniesz to afera, że damski bokser.
Cytat:
Ale chłopaków to już nie bijecie co?
-ŁOOO tu się grubo pan myli!
jakby mi taka galerianka kurwa do mnie wyskoczyła, to by zęby po całym piętrze szukała. Patrz się na skaczącą pustą idiotkę a jak jej pierolniesz to afera, że damski bokser.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów