Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lewdzio 2024-11-10, 19:34 3
Super 👌
Zgłoś
Jacek_paw 2024-11-10, 19:58 4
Połamać łapy, co debilowi przeszkadza, jaki trzeba mieć mali rozum aby się tak zachowywać.
Zgłoś
T................j 2024-11-10, 20:23
Nie dam piwa pedalażowi
Zgłoś
krykoz 2024-11-10, 20:46 9
Jacek_paw napisał/a:

Połamać łapy, co debilowi przeszkadza, jaki trzeba mieć mali rozum aby się tak zachowywać.

No właśnie, mają prawo jazdy a nie umieją się w zachować zgodnie z prawem.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-10, 20:56 1
Jebać go na łeb, niech idzie zarabiać na chleb.
Zgłoś
Jacek_paw 2024-11-10, 21:36 2
krykoz napisał/a:

No właśnie, mają prawo jazdy a nie umieją się w zachować zgodnie z prawem.

Pisałem w liczbie pojedynczej, każdy kto ma IQ wyższe niż przeciętny pedalarz załapał.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-10, 23:16 1
Dla takich aspołecznych, roszczeniowych kurwiów powinny być zorganizowane służby rowerowe. Jak potrzebuje karetki, policji czy straży pożarnej to przyjeżdża rowerkiem.
Zgłoś
Nome 2024-11-11, 17:17 2
pamiętam jak kiedyś odprowadzałam swoją młodą do szkoły, był jakiś remont, rury wymieniali czy coś i chodnik był rozkopany, nie dało się przejść, bo na części chodnika przy jedni stały zaparkowane samochody, nie przyszło panom kierowcom do głowy, że przecież nie mogą stawiać samochodów jak zwykle, bo warunki się zmieniły i jakoś te matki muszą do szkoły z dziećmi dojść... musiałam iść jezdnią, samochody trąbiły, tak się wściekłam, że i innymi paniami przyciągnęłyśmy pachołki na środek jezdni i stały tak parę dni, zanim się ktoś nie zorientował
chuj wam w dupę chamy parkujące na chodnikach!
Zgłoś
Hiena87 2024-11-11, 18:48 2
Lewdzio napisał/a:

Super 👌

Dokładnie, krata piwa dla tego chłopaka za tą akcję.
Zgłoś
zaqaz 2024-11-11, 21:44 1
Ciekawe, czy tam w ogóle jest chodnik, bo nagrywający tez po trawniku nie szedł.

Swoją droga polecam lekturę przepisów o chodniku, drodze dla pieszych - ładny nam bajzel ustawodawca zafundował...
Zgłoś
smc 2024-11-11, 22:49 3
Parę lat temu dla beki zamówiliśmy z zi9mkami za 600zł znak Z283. Wkopaliśmy go w nocy i stoi tak do dziś. Nikt się nie zorientował, że to fikcja, ale auta nie parkują na ulicy.
To jawny dowód, że ZDM nie działa 😀
Zgłoś
xXPeinXx 49 minut temu
Jacek_paw napisał/a:

Pisałem w liczbie pojedynczej, każdy kto ma IQ wyższe niż przeciętny pedalarz załapał.

Gdybyś nie odpisał nie podejrzewałbym, że możesz posiadać mniejszą liczbę IQ niż jest szprych w kole....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem