2. socjalisci zaczeli otwarcie przyznawac sie, ze zeby dac ludziom 500 zl, musza im najpierw zabrac 700
3. ludzie, ktorzy przez lata komunizmu i potem przemian systemowych porobili sobie monopole dzieki pieniadzom publicznym traca te monopole co zmusza ich do wysilku, wspolpracy i w efekcie rozwoju spoleczenstwa.
4. nagle nikt nie chce przyjmowac uchodzcow
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
powietrze jest lżejsze od czasu jak rządzi pis, ale co gnojki siedzące przy kompie mogą wiedzieć, wystarczy, ze jeden z rodziców pracuje w banku, a juz będzie krzyk, że pis to zło
Może się nie znam... rodzice to fizyczni, a ja stoję przy kompie (biurko z regulowaną wysokością, zajebista sprawa i po 8 godz pracy siedząco-stojącej nogi nie bolą) dalej uważam, że pis to zło. W sumie na naszej scenie politycznej nie ma wielu pozytywnych przykładów (ale są). Spróbuj załatwić coś, gdzie po czystkach są nowi ludzie po szkoleniach, kursach w Warszawie (i Toruniu). Kurwa, jak usłyszałem, że naczelnik wydziału nie ma wystarczających kwalifikacji by podjąć samodzielną decyzję (sprawa udzieleniu kilku informacji) to ręce opadły.
A powietrze fakt, może lżejsze, ale tylko dlatego, że wszyscy czekają aż ta machina pierdolnie.
Przez te 1,5 roku pojawiło się mnóstwo smrodów, ale nie dlatego, że źle rządzą, tylko dlatego, że były zamiatane pod dywan. Ale przecież to tylko czepialstwo i "zemsta polityczna".
Stare śmieci się wyciąga, nowe zamiata. Obieg śmieci musi być.
Co zmieniło się na lepsze podczas 8 lat rządów PO?
a) Podatki
b) wiek emerytalny
c) Amber gold
d) sądy i prokuratury
Quiz jest wielokrotnego wyboru więc możecie zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź.
a) Podatki
b) wiek emerytalny
c) Amber gold
d) sądy i prokuratury
Quiz jest wielokrotnego wyboru więc możecie zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź.
Brak obciachu w europie
brak komunizmu
brak wspierania rosji swoim zachowaniem
wiek emerytalny
nie rozpierdalanie polski, może nie robili wiele ale za to nie psuli nic
a tak w ogóle to mam głęboko gdzieś kto rządzi bo robie swoje i nie potrzebuje żadnego wsparcia od państwa. Mam dobrą pracę stać mnie w miare na wszystko i mam gdzieś czy był jakiś amber gold czy kurski spierdolił Opole
Quiz dla was:
Co zmieniło się na lepsze podczas 8 lat rządów PO?
Muszę się dopierdolić. Nie rządów PO, tylko koalicji PO-PSL, a to już różnica, bo zgrzytów między nimi nie brakowało.
Gównoburza, gównoburzą, ale dobija mnie twierdzenie, że dawna władza była zła, a nowa to miód na serce narodu. Skurwysyny siebie warci bez względu na barwy klubowe. Są jasne elementy, ale reszta to tłuszcza.
A kwestia emerytur to jedno szambo. Jak dla mnie nie powinno być granicy wieku emerytalnego, czy emerytur minimalnych. Sam ciułam na koncie oszczędnościowym, bo mam nadzieję, że Zus zapadnie się pod ziemię, albo wyleci w powietrze.
W najgorszym wypadku będę pieniądze na starość z dwóch źródeł.
Pierwszy raz od II wojny światowej, do Polski wróciło więcej Polaków niż z niej wyjechało. Niechaj to będzie miarą.
Wrócili nieudacznicy którzy w polsce nie mogli znaleźć pracy i pojechali do uk na zmywak, a teraz wracają bo sprzedali sie jak dziwki za 500+
Od czasu rządów PIS wszystko w tym kraju się pierdoli. PO nie robiło nic ale to nieróbstwo było dla nas lepsze niż to co się teraz dzieje.
I muszę powiedzieć, że tak jak PO wykończyło się własną polityką tak PIS wykańcza się tak samo.
U mnie w pracy w99% fizioli to pisowskie psychofany. Wiadomo. Bezzębna niepiśmienna klasa robotnicza kocha PIS.
Dziś rano rozmawiałem z dwoma. Sami zaczęli wylewać żółć na PIS. Słuchałem ich ze zdumieniem. Nie byłem w stanie uwierzyć, że nawet tacy zatwardziali pisowscy idioci w końcu przejrzeli na oczy. Chodziło o sprawę Kamińskiego. Jeden z nich sam doszedł do wniosków, że prezydent jest albo idiotą albo marionetką. Podobno jest prawnikiem a nie ogarnia tego, że nie można ułaskawić człowieka, który nie jest prawomocnie skazany a plucie przez PIS na SN to po prostu kabaret.
No po prostu kurwa myślałem, że mu dam w nagrodę ciasteczko i pogłaskam po główce jak w Benny Hillu.
Rozumiecie kurwa? PIS przekroczył taką granice kłamstwa i absurdu, że to jest już niestrawne nawet dla pisowców.
Ta sprawa może mieć drugie dno, bo na tej samej zasadzie prezydent mógłby ułaskawić kogoś kto jeszcze przestępstwa nie popełnił, a to już daje spore pole manewru.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów