📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ja bym chciał zobaczyć wir tworzący się w bakach tych samochodów
w ameryce benzyną się myć będą za niedługo tam jest to tanie jak woda.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
To jest trochę bezcelowe, ponieważ powyżej 800BHP pojawia się czysto fizyczny problem a mianowicie jak przenieść tyle momentu obrotowego z opon na asfalt? Te auta są pędzone na jedną, tylną oś, czyli 1500BHP trzeba przenieść na skrawek opony który akurat jest w styku z asfaltem. Czysty absurd. Subaru Impreza pędzona na obie osie zrobiona na 600 BHP wyruchała by te amerykańskie potwory, tylko by zasyczało
@Razer
Nie masz racji, to nie są zwykłe opony, pomijając to, że są cholernie szerokie i miękkie, to poszukaj sobie filmików z startującymi dragsterami w slow motion, wtedy zobaczysz jak dużą powierzchnią dotykają nawierzchni.
Nie masz racji, to nie są zwykłe opony, pomijając to, że są cholernie szerokie i miękkie, to poszukaj sobie filmików z startującymi dragsterami w slow motion, wtedy zobaczysz jak dużą powierzchnią dotykają nawierzchni.
streetfire.net/video/top-gear-mercedes-cl65-amg-car-review_694484.htm
Masz tutaj prosty przykład że można mieć 738 BHP i gówno ci to da - odpowiedź na końcu tego filmiku więc radzę obejżeć do końca. Przerost formy nad treścią. Period!
Masz tutaj prosty przykład że można mieć 738 BHP i gówno ci to da - odpowiedź na końcu tego filmiku więc radzę obejżeć do końca. Przerost formy nad treścią. Period!
nie lubię dragsterów, może dlatego, że ich moc jest nie do okiełznania..
Jak zobaczyłem tytuł, to pomyślałem, że to jakieś MMO
No ale w sumie mój Glad ma ponad 17k na buffach
No ale w sumie mój Glad ma ponad 17k na buffach
123456789987654321 napisał/a:
Hp to jest zycie tak?
OMG co za matoł... chodzi o silniki Hewlett Packard
tak wszystko fajnie tylko to nie skręca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów