Menu i muzyczka z legendarnej dyskietki na pegazusa - 168 in 1
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie miałem Pegasusa, ale kiedyś grałem w Contrę na discmanie z Biedronki. Kosztował 129 zł, miał 2 pady, wyjście tv, i specjalną płytę cd, z której odpalało się takie gierki. Ba, nawet obsługa mp3 była i VCD
Jeszcze antishock 45s i pilot, na tamte czasy full wypas.
Zwał się Akira, więcej nie pamiętam.
Jeszcze antishock 45s i pilot, na tamte czasy full wypas.
Zwał się Akira, więcej nie pamiętam.
Mój Timex 2048 jest ciągle na chodzie. Mam do niego kilka kaset C-60 (to nie jest żaden traktor!), czasem Junior pyka w takie cuda jak Arkanoid albo Way Of Exploding Fist.
Ktoś pamięta ten obrazek?
Ktoś pamięta ten obrazek?
Do tej pory podpięty pod TV, choć rzadko używany.
godziny spędzone przed pegazusem hmmmmmmmmm
a wczesniej amiga 500.
to były czasy ! PIWO !!!
a wczesniej amiga 500.
to były czasy ! PIWO !!!
Big Nose, Ultimate Stuntman, Micro Machines, Dizzy itp.
Każdy chciał ją mieć, a w okolicy mało kto ją miał i się nią dzielił. Wiem, bo sam miałem jedną złotą 5
Big Nose, Ultimate Stuntman, Micro Machines, Dizzy itp.
Ma ktoś link do romu? Kiedyś ściągnąłem, ale żaden emulator do NES'a nie chciał mi tego odpalić.
koszt pegasusa używanego waha się miedzy dwiema a trzema dyszkami. Znalezienie Contry zajęło 2 dni. nie ma lepszej wkręty po wiadrze : D
Nikt nie narzekał że słaba grafika, że błędy, że nudne i niedpracowane. Nikomu nie przeszkadzało, że nie da się zapistwać gry, nie było żadnych problemów, a każdy grał ile tylko mógł (ile rodzice pozwolili) i się bawił przy tym wyśmienicie. A teraz widząc te obrazki, i słysząc tą 8-bit'ową muzyke od razu pojawia się uśmiech na twarzy i wspomnienia z dzieciństwa.
były też takie co miały 9999 gier z czego 2 nadawały sie jako tako, a 80% czasu spędzało się na przzełączeniu z jednej gry która była taka sama prawie jak porzednia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów