📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Skoro na filmie nie jest pokazany żaden z użytych sprzętów to jak niby mamy wierzyć, że cokolwiek zbudował? Mógł po prostu kupić DJI Phantom z gimbalem Zenmuse do GoPro i gotowe.
@Ocean: z tym, że 17-latek nie ma prawa wiedzieć, to trochę pojechałeś. Jest już wystarczająco "duży" aby się dowiedzieć i ZROZUMIEĆ o ile ma pasję i chce. W jego wieku miałem całkiem sporą wiedzę na temat systemów sztucznej inteligencji na poziomie nieco wyższym, niż to co było prezentowane na politechnikach. Tym bardziej w dziedzinie algorytmów i programowania ma prawo wiedzieć - zwłaszcza w dzisiejszych czasach z internetem pod ręką. Większość ludzi uważa, że profil 17-latka się zmienił, że nie mają już pasji itp. To też nieprawda - takich zawsze było i będzie mniej
kupił helikoptra i nagrywa wode łał
Życie to zupa, a ja mam widelec
Lepiej jakby po mieście polatał ^^
Nie no wiedziałem... Każdy, no może spora ilość komentarzy to ból dupy o brak kasy.
Jakbyś tyle w tym nosie nie dłubał to zdobyłbyś takie wykształcenie, żeby i w Polsce zarobić na taki sprzęcik.
A gość teraz może sam kręcić filmiki dla National Geographic
prph napisał/a:
gwoździem go moge przebić albo palem jakimś. W czym problem?@up, masz cokolwiek, czym go przebujesz? Pewnie dupa ci do krzesła przyrosła.
Filmik, który nagrał swoją nową zabaweczką robi wrażenie....
Już myślałem ,że dekapitował sobie łeb
Już myślałem ,że dekapitował sobie łeb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów