📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
Jakbyś tyle w tym nosie nie dłubał to zdobyłbyś takie wykształcenie, żeby i w Polsce zarobić na taki sprzęcik.
Widzę, że sie nie rozumiemy... On ma 17 lat i lata sobie dronami a ja mam 22 i "zdobywam wykształcenie" jednocześnie wegetując za swoje 1200...
Podążając za Twoim myśleniem, "bawić" się i korzystać z życia będę na emeryturze...
@Mazblack
Ile Cie to wszystko wyniosło finansowo? Tak pytam, bo fajna sprawa
Fajne aczkolwiek gdyby nie ta muzyka byłoby co najmniej 3 razy gorsze.
Hugokopter qrwa
ehh... tak to jest jak młodzież ma za dużo hajsu... Za naukę by się wziął!
a serio, propsy dla typa, dobry filmik ogarnięty musi być, no i ma trochę oleju w głowie i zamiast rozpierdalać miasto albo robić z siebie głupka robi coś ciekawego. Piwo
a serio, propsy dla typa, dobry filmik ogarnięty musi być, no i ma trochę oleju w głowie i zamiast rozpierdalać miasto albo robić z siebie głupka robi coś ciekawego. Piwo
Rok temu kolega z mojej klasy zbudował quadrocopter i sam napisał do niego oprogramowanie, wiec jest to możliwe. Wystarczą chęci i trochę wolnego czasu, ale niee: "jak ja nie potrafię to nikt inny nie potrafi i jest to niemożliwe do zrobienia" <- rozwala mnie takie myślenie
Rok temu kolega z mojej klasy zbudował quadrocopter i sam napisał do niego oprogramowanie, wiec jest to możliwe. Wystarczą chęci i trochę wolnego czasu, ale niee: "jak ja nie potrafię to nikt inny nie potrafi i jest to niemożliwe do zrobienia" <- rozwala mnie takie myślenie
Najpierw trzeba miec takie widoki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów