📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Napisałeś "JEŹDZI do szkoły" w takim sensie jakby to była czynność, która się powtarza, rutyna (czyli że auto jest jej), a na początku jest napisane, że on chciał jej zrobić "niespodziankę" i podjechał po nią tym autem żeby mogła się pokazać. Wymaga znajomości języka, a sam nie ogarnia prostych rzeczy...
- Yoda
Wiara ze piniadze sa wszystkim, w sumie "In God we trust" gdzie metafora jes God=$ wcalnie nie dziwi zachowania Amerykanow. Tepe dzidy ktore umra za ~100 lat (przypuszczam ze biotechnologia sie rozwnie) nie wniosac nic do spoleczenstwa tylko propaguja zbedny konsupcjonizm i chec pokazania 'statusu'.
Kiedy nasza tepa rasa dorosnie do prawdziwych rzeczy?
Obrazasz moje uczucie wolnosci.
Wiara ze piniadze sa wszystkim, w sumie "In God we trust" gdzie metafora jes God=$ wcalnie nie dziwi zachowania Amerykanow. Tepe dzidy ktore umra za ~100 lat (przypuszczam ze biotechnologia sie rozwnie) nie wniosac nic do spoleczenstwa tylko propaguja zbedny konsupcjonizm i chec pokazania 'statusu'.
Kiedy nasza tepa rasa dorosnie do prawdziwych rzeczy?
Obrazasz moje uczucie wolnosci.
jaki tytuł utworu?
Hada Gronkowiec-Lincz napisał/a:
jaki tytuł utworu?
soundcloud.com/mitis
soundcloud.com/mitis/mitis-mahi-blu
Zazdroszcze.. pomyslcie sobie w polsce pod szkołe czy prace takim lambo podjechac, wszystkim kopara opada i zal dupe sciska
1. dziewczyna nadal jest biedna, ma przejebane, bo mieszka w patologicznej rodzinie
2. to nie jej auto
3. ktoś może myśleć, że jest bogata i zarozumiała, przez co mogą ją gnębić w szkole
Nie ma to jak pomoc...
2. to nie jej auto
3. ktoś może myśleć, że jest bogata i zarozumiała, przez co mogą ją gnębić w szkole
Nie ma to jak pomoc...
Pierdole, nie oglądam... Żal mi dupe ściska jak widze gówniarza w takim cacku. Większość sadoli nawet dziewczyny nie ma, a co dopiero Lambo :|
kul story bro. Ja sobie takiego nie kupuję bo zaraz Polaczki by mi poniszczyły - dorobił się itd....... Wolę jeździć swoim cinquecento...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów