Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. Nie jest napisane że to auto 17 latki
2. Jeżeli małżeństwo z sąsiadką własciciela tego Lambo która ma ojca alkoholika który wyłożył laskę na rodzine i której nie stać na auto jest celem i marzeniem życia to OK.
natomiast wystarczy wpisać w gógl jeden wyraz i wszystko robi się jasne.
Auto jest wlasnąścią jakiegos młodego skośnookiego chinola który dorobił się milionów na głupich programikach dla apple.
Gościu żył w biedzie, uczył się pilnie, i doszedł sam do sukcesu.
Nie pojebao mu się w głowie chyba skoro potrafi nakręcić taki filmik.
ELO
A czy ja napisalem ze to jej auto? BAM I JOR FEJS BJACZWymagasz znajomości angielskiego od innych to zacznij wymagać od od siebie
2. Jeżeli małżeństwo z sąsiadką własciciela tego Lambo która ma ojca alkoholika który wyłożył laskę na rodzine i której nie stać na auto jest celem i marzeniem życia to OK.
Auto jest wlasnąścią jakiegos młodego skośnookiego chinola który dorobił się milionów na głupich programikach dla apple.
ELO
jednak mu odjebało:
Wymagasz znajomości angielskiego od innych to zacznij wymagać od od siebie
ELO
Geniuszu "passed away" nie oznacza, że odszedł od rodziny, tylko że zmarł. Pouczasz kogoś, a sam nie wiesz co piszesz? A alkoholiczką jest matka, nie ojciec.
Auto ma zajebisty kolor ale widząc reakcje tych czarnuchów, to nie wiem czy chciałbym takim autem kiedyś jechać. Człowiekowi nie dadzą w spokoju jechać, tylko tykają brudnymi łapskami nieswojego auta i przystawiają się do robienia fotek. Raz mu błyśnie po ślepkach i będzie wielkie kuku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów