18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pleso93 2013-03-28, 13:26
Boże, ta gówniarzeria to PLEBS.
Jak oni w ogóle mówią...
"daaaawg yooo"
"It's fucking sick!"
"woooo"
"It's fucking perfectly bent and shit"

Co za PLEBS, tfu!
Zgłoś
dostępny_nick 2013-03-28, 13:28 6
Ja pierdole, nie dziwie się, że w naszym kraju jest jak jest...
Chlopak sam się dorobił to czemu nie może sobie kupić nawet i 99 lamborghini? To są jego pieniądze, a nie Wasze.... Zarobicie (mało prawdopodobne, bo większość Waszego życia to napinanie dupy) to też będziecie mogli wydawać na co zechcecie i kij do tego innym, tak trudno to zrozumieć? Fakt, może jej życie się nie zmieniło od tej przejażdżki, ale wiecie jak ważne czasem oderwać się właśnie od tych problemów? Pamiętam, że jak mój ojciec zmarł i jego przyjaciel zabierał mnie na basen, gokarty itd. to właśnie było zajebiste odcięcie się od problemów, chwila oddechu... Zresztą nie wiecie czy chłopak nie pomoże jej w jeszcz ejakiś inny sposób. No, a teraz spadajcie do swojego nędznego życia i rozliczanie kto na co wydaje pieniądze, bo to Wam wychodzi najlepiej.
Zgłoś
cenzor123 2013-03-28, 14:49
Ciekawe czy poruchał ?
Zgłoś
uziemiony 2013-03-28, 16:40
Syn szejka jest na studiach w polsce.Jeździ na zajęcia najnowszym Mercedesem.Po tygodniu ojciec dzwoni:
-Synu jak na studiach?
-Dobrze,tylko zastanawia mnie jedno,ja do szkoły jadę Mercem,a wykładowca autobusem.
-Kupię ci autobus!!!
Zgłoś
fejmer 2013-03-28, 17:15

@Cenius
</quote>Wymagasz znajomości angielskiego od innych to zacznij wymagać od od siebie

1. Nie jest napisane że to auto 17 latki
2. Jeżeli małżeństwo z sąsiadką własciciela tego Lambo która ma ojca alkoholika który wyłożył laskę na rodzine i której nie stać na auto jest celem i marzeniem życia to OK.

natomiast wystarczy wpisać w gógl jeden wyraz i wszystko robi się jasne.

Auto jest wlasnąścią jakiegos młodego skośnookiego chinola który dorobił się milionów na głupich programikach dla apple.

Gościu żył w biedzie, uczył się pilnie, i doszedł sam do sukcesu.
Nie pojebao mu się w głowie chyba skoro potrafi nakręcić taki filmik.

ELO</quote>

To żeś dojebał anglikoznawco jebany wszyscy dali piwa bo angielskiego nie znają nieuki

A on pisze że ma sąsiadkę która się uczy jej matka jest alkoholiczką a ojciec odszedł/umarł
I postanowił zrobic jej niespodzianke aby poczuła się wyjątkowo , więc wypożyczył/Wziął własne lambo i podjechał nim po nią do szkoły

To całkiem ciekawe zjawisko , znajduje się jeden głupi i reszta głupich którzy nic nie wiedzą go słucha i daje mu piwa , Jak w polityce w Polsce
Zgłoś
Aeropalisada 2013-03-28, 20:28
Czary napisał/a:

Reakcje innych uczniów.

Zgłoś
lukas126l 2013-03-29, 0:50
Tutaj jest AMA z właścicielem Lambo. reddit.com/r/IAmA/comments/17lwcs/iama_a_person_in_his_20s_who_went_fr...
"I don't like to disclose my net worth. But I will say that it makes 7-figures per year." To teraz zastanawiam się ile zarabiają duże firmy robiące aplikacje jak Gameloft.
Gratulacje dla chłopaka za fajny film a ja zaraz sprawdzam jego appki.
Zgłoś
o................9 2013-03-29, 15:07
Wielokrotnie widziałem to Lamborghini w Nowym jorku
W końcówce o ile się nie mylę wjeżdża do manhasset gdzie mieszkają najbogatsi ludzie w mieście.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów