Materiał może mało sadystyczny ale polecam do obejrzenia każdemu kto miał kiedykolwiek styczność z Play Station zwłaszcza tym którzy zaczęli swoją przygodę z Psx'em w 95 roku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O kurwa, kiedy to było
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Mają rozmach skurwisyny
czasy się zmieniają
przy PS4 grają bo na ulicy szariat rządzi i się boją wyjść do ciapatego i ekipy jego
czasy się zmieniają
Kurde jak usłyszałęm intro od psx aż mnie w sercu zakuło i łezka się prawie zakręciła w oku.... to były czasy a nie teraz gry na jedno kopyto bez wiekszej duszy..... Dobrze, że wychowałem się na starszym sprzęcie i jestem retro gościem, a nie kałęm of diutem.
Łza w oku kole.. własnie do mnie doszło, że kurwa jestem już stary..
Niezapomniane czasy jak się wracało w pośpiechu do domu ze szkoły żeby pograć w crash bandicota,gran turismo albo tekkena 3
Ehh stary dobry PSX, kurwa jakie to były piekne czasy ! PSX Extreme, net ledwie raczkowal (modem odsluchanie "piii szzzz iiiii szzzz piiii" i rozkmina co wlaczyc nim starzy zabija za rachunek), wiec to był nasz internet z kiosku (ktos pamieta Ściere, Hiva, Lokiego, Stara i reszte gwardii ??). Gry naprawde byly rozne, kazdy w chacie mial full pirackich tytulow, i zawsze znalazlo sie cos nowego, innego do wymiany. Dzis gry wszystkie sa na jedną modłę... Tekken3, Tomb Raidery, SIlenty i Residenty, EA sport games czy ISS Pro (znany dzis jako PES). Ja chce tam wrocic, chociaz na jeden jebany dzien !
youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes
soniak mimochodem stał się elementem popkultury xxi wieku.
piwo, fajne.
i ta nutka psx theme na wejściu, jeden z najbardziej rozpoznawalnych dzięków w mojej głowie.
youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes
soniak mimochodem stał się elementem popkultury xxi wieku.
piwo, fajne.
Już myślałem, że PSX wytrzymał 18 lat. Wymiana lasera co dwa miesiące, potem trzymanie guzika wewnątrz by "rozkręcić" płytę. Czyszczenie, wycieranie itd. płytek tyle pieprzenia się, a jednak Crash Team Racing, Crash itd. po prostu miażdżyły. Dla mnie najlepsze gry do dziś.
W 95' to ja zacząłem przygode ze wszystkim tak btw.
Ale nakurwiałbym jak Reksio szynke .
I przed narodem niosą oświaty kaganiec;
A kiedy trzeba - na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
Ale nakurwiałbym jak Reksio szynke .
Ktoś mógłby podać tytuł tego utworu?
Ayrton Senna
Ściera zapadł się pod ziemię, ale taki HIV jeszcze pisze. W starym dobrym stylu, nic nie zdziadział. Loki też jest w piśmie, ale w innej roli, już nie dostaje tekstów (poza HP). Ze Starem natomiast życie się nieciekawie obeszło. Strasznie się postarzał, na pewno nikt by go nie poznał. Nie bardzo też może znaleźć swoje miejsce na tym padole. Ze starej gwardii jeszcze wart jest uwagi, największy sadol z PSX Extreme, Myszaq. Można go oglądać w Superstacji w programie Gilotyna .
chuj tam ja dorzynałem pegazusa z bazaru i było dobrze...rok temu kupiłem xboxa po czym stwierdziłem, żem za stary na taką rozrywkę
dobra a teraz niech ktos poda tytul muzy bo na jewtubie nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów