📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kudlaty1125 napisał/a:
Zmartwię Cię - inżynier nie jest tytułem naukowym tylko zawodowym. Mało tego magister również nie jest tytułem naukowym. Kurwa, jeszcze gorzej! Tytułem naukowym jest tylko profesor (ten nadany przez prezydenta), a takie skróty jak: dr czy dr hab. są stopniami naukowymi.Tak więc inżynier musiał poprawić tego bez tytułu naukowego
Mam jednak nie odparte wrażenie, że autorem tematu jest absolwent/student Uniwersytetu urażony wersją kawału:
Co mówi absolwent PW do absolwenta UW:
Na cienkim, reszty nie trzeba.
Co mówi absolwent PW do absolwenta UW:
Na cienkim, reszty nie trzeba.
Nikczemniejszy Płód napisał/a:
Którym sobie możesz dupe podetrzeć
To Twoja opinia, ja przynajmniej studiuję to co lubię.
Cogito napisał/a:
Tylko jeden ?
Jak się postarają to trzech.
Sracie żarem, jak bylibyście jakimiś świętymi krowami, a zmywak już czeka. -_-
Rzadko rozmawiam ze studentami socjologii, politologii, stosunków międzynarodowych, europeistyki lub etnologii, ale gdy już to robię, to zawsze proszę o powiększony z frytkami.
@~Sklej
To nie wiem na jaką politechnikę uczęszczasz, jeśli w ogóle, bo u nas same ostre dupy są, a to że na informatyce jesteś to się nie dziw, że jakieś paszczury chodzą.
To nie wiem na jaką politechnikę uczęszczasz, jeśli w ogóle, bo u nas same ostre dupy są, a to że na informatyce jesteś to się nie dziw, że jakieś paszczury chodzą.
kłócicie się jak cipy a prawda jest taka że ktoś kto jebnie sobie murarską zete ma większe szanse na znalezienie dobrze płatnej roboty niż te wasze pedalskie inżynierki i magisterki
sracie się o nic... wszyscy wiedzą że tylko AGH i tylko EAIiE się liczy... reszta to motłoch...
Swiastak napisał/a:
sracie się o nic... wszyscy wiedzą że tylko AGH i tylko EAIiE się liczy... reszta to motłoch...
Po tym wezmą wszędzie, ale ty akurat i tak będziesz zawijał w sreberka
Dlaczego dziewczyny z Politechniki nie chodzą w krótkich spódniczkach ?
Bo by im było chuje widać.
Bo by im było chuje widać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów