18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
beephe 2012-05-21, 21:16 3
kudlaty1125 napisał/a:

Tak więc inżynier musiał poprawić tego bez tytułu naukowego

Zmartwię Cię - inżynier nie jest tytułem naukowym tylko zawodowym. Mało tego magister również nie jest tytułem naukowym. Kurwa, jeszcze gorzej! Tytułem naukowym jest tylko profesor (ten nadany przez prezydenta), a takie skróty jak: dr czy dr hab. są stopniami naukowymi.
Zgłoś
PaczekDNA 2012-05-21, 21:17 3
Mam jednak nie odparte wrażenie, że autorem tematu jest absolwent/student Uniwersytetu urażony wersją kawału:

Co mówi absolwent PW do absolwenta UW:

Na cienkim, reszty nie trzeba.
Zgłoś
black88 2012-05-21, 21:17 3
Aaa pierdolicie. AGH to jest potęga... W piciu
Zgłoś
adiemus36 2012-05-21, 21:19
Nikczemniejszy Płód napisał/a:

Którym sobie możesz dupe podetrzeć

To Twoja opinia, ja przynajmniej studiuję to co lubię.

Cogito napisał/a:

Tylko jeden ?

Jak się postarają to trzech.
Zgłoś
ray19 2012-05-21, 21:19 5
Sracie żarem, jak bylibyście jakimiś świętymi krowami, a zmywak już czeka. -_-
Zgłoś
adiemus36 2012-05-21, 21:20
A co, maturka nie poszła ?
Zgłoś
vanditte 2012-05-21, 21:35 5
Rzadko rozmawiam ze studentami socjologii, politologii, stosunków międzynarodowych, europeistyki lub etnologii, ale gdy już to robię, to zawsze proszę o powiększony z frytkami.

Zgłoś
Proximate 2012-05-21, 21:37
@~Sklej

To nie wiem na jaką politechnikę uczęszczasz, jeśli w ogóle, bo u nas same ostre dupy są, a to że na informatyce jesteś to się nie dziw, że jakieś paszczury chodzą.
Zgłoś
bogdanznosa 2012-05-21, 21:37 2
kłócicie się jak cipy a prawda jest taka że ktoś kto jebnie sobie murarską zete ma większe szanse na znalezienie dobrze płatnej roboty niż te wasze pedalskie inżynierki i magisterki

zaprawde powiadam guwno zjadam
Zgłoś
adiemus36 2012-05-21, 21:40
Fakt, ale jednak fajniej zarobić, a się nie narobić.
Zgłoś
lakusjo 2012-05-21, 22:07
o co w ogóle jest to sggw?
Zgłoś
Swiastak 2012-05-21, 22:28
sracie się o nic... wszyscy wiedzą że tylko AGH i tylko EAIiE się liczy... reszta to motłoch...
Zgłoś
hell.no 2012-05-21, 22:33 1
Swiastak napisał/a:

sracie się o nic... wszyscy wiedzą że tylko AGH i tylko EAIiE się liczy... reszta to motłoch...

Po tym wezmą wszędzie, ale ty akurat i tak będziesz zawijał w sreberka
Zgłoś
bartman 2012-05-21, 22:38 1
Dlaczego dziewczyny z Politechniki nie chodzą w krótkich spódniczkach ?

Bo by im było chuje widać.
Zgłoś
skandal89 2012-05-21, 22:45
klócicie sie jak panienki wszyscy, klimat sie liczy i to co sie chce studiowac, nie kapuje tylko zartow o dziewczynach na politechnikach, u nas na swietokrzyskiej sa zajebiste dupy

Pozdro studenci!

VT700 85'
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów