📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wiem tyle że student Politechniki zazdrości dla studenta SGGW tegorocznych Ursynalii. Bo będą przekozackie. no i SLAYER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cizia666 napisał/a:
Ja wiem tyle że student Politechniki zazdrości dla studenta[...]
Że kurwa co? To teraz się zazdrości "dla kogoś", a nie "komuś"?
No kurwa, nie ma to jak skończyć przyszłościową europeistykę, albo jakiś marketing. Nic tak się na kasie nie przyda jak znajomość biznesu i umiejętność skutecznego nawiązywania kontaktów.
@cizia666
Juwenalia (nie ważne jak tą nazwę przekręcać) = wóda. Co się dzieje dookoła to sprawa drugorzędna.
@pakicito
Jako że dodałeś "a" na początku, oznacza to iż absolwent polibudy odpowiadał temu drugiemu, więc całość wygląda tak:
Co mówi absolwent SGGW do absolwenta Politechniki?
- z keczupem?
a absolwent politechniki do SGGW?
- z musztarda?
Tak więc inżynier musiał poprawić tego bez tytułu naukowego (no chyba żeby komuś się aż tak nudziło i zrobił sobie 2 stopień i mgr z technologii drewna, albo turystyki i rekreacja).
@cizia666
Juwenalia (nie ważne jak tą nazwę przekręcać) = wóda. Co się dzieje dookoła to sprawa drugorzędna.
@pakicito
Jako że dodałeś "a" na początku, oznacza to iż absolwent polibudy odpowiadał temu drugiemu, więc całość wygląda tak:
- z keczupem?
a absolwent politechniki do SGGW?
- z musztarda?
Tak więc inżynier musiał poprawić tego bez tytułu naukowego (no chyba żeby komuś się aż tak nudziło i zrobił sobie 2 stopień i mgr z technologii drewna, albo turystyki i rekreacja).
moze cos ze mna nie tak, ale poprosze o jakies wyjasnienie bo nie ogarniam
muzgi ida na polibude, reszta to scierwo!!!!
@DwOOruch
Coś mi mówi, że na polibudę to Ty raczej nie poszedłeś.
Coś mi mówi, że na polibudę to Ty raczej nie poszedłeś.
Idą 3 laski, dwie spoko jedna z politechniki
@dwooruch
No właśnie widać jakie "muzgi"
SGGW pozdrawia
@up
No i tym sposobem zakończyłeś temat
Po SGGW też jest Inżynier.
No właśnie widać jakie "muzgi"
SGGW pozdrawia
@up
No i tym sposobem zakończyłeś temat
Cytat:
Po SGGW też jest Inżynier.
- z połykiem??
- z połykiem??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów