18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
PieronJasnySzlag 2020-02-01, 17:12 28
Dla tego chudego to chyba pierwsza walka w życiu. Gruby dostał by dwóch bardziej kumatych to już by nie było tak kolorowo.
Zgłoś
mesjans 2020-02-01, 18:03 5
Ten szczupły to swoimi ciosami mógłby co najwyżej jemu plecy masować. Ale szacun za odwagę.
Zgłoś
~Velture 2020-02-01, 18:30 9
Jednego i drugiego rozjebał w ten sam sposób...

Nie wiem jakie tam są zasady tej walki ale takie szopki to można w objazdowym cyrku pokazywać bo ze sztuką walki nie ma to nic wspólnego.

Dali jakiegoś szczypiora co pojęcia o walce nie ma w parze z jakimś typkiem co już pojęcie miał ale i tak był 2x mniejszy od tego byka.
Nie powiem, fajnie się to ogląda ale tak samo fajnie oglądało się za dzieciaka klaunów w cyrku.

Łokieć to lata jak chce, wali się jak chce i w co chce więc nie wiem po chuj tam aż dwóch sędziów to tego ale chyba po prostu hajs się musi zgadzać i aby w razie jak temu obelixowi nerwy puszczą to chociaż udawać, że coś zrobią.
Zajebał ich masą a nie techniką - chociaż widać, że na początku miał o niej pojęcie ale jak przyszło zmęczenie i te przekoksowane mięśnie oblane tłuszczem pozbyły się resztek tlenu to już się zaczął cyrk.
Podobnie jak walki pudziana i innych "siłaczy" co się przebranżowili na mma.
Jak taki wielki typ nie załatwi wszystkiego w minutę to już przeciwnik tylko czeka aby tamten opadł z sił.
Ich mięśnie nie są przystosowane do długotrwałego wysiłku a do tego spalają od chuja tlenu w takiej ilości więc typ ma pary na minutę a potem chuj.

Bez sensu, bez polotu, bez honoru i bez techniki.
Nawet bym wolał to zamiast naszego rodzimego KSW obejrzeć a do tego jest za darmo a nie kilka dych.

Aż dziwne, że Najmana tam nie dali ale widocznie dostał lepsze zlecenie na obskoczenie wpierdolu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Hege 2020-02-01, 19:29 3
Ten gruby to jest Diacyk, chora głowa...
Zgłoś
luja27 2020-02-01, 20:02
Gruby pozamiatał

Luja
Zgłoś
Mom and Death 2020-02-01, 20:08 5
Cytat:

Jednego i drugiego rozjebał w ten sam sposób...

Nie wiem jakie tam są zasady tej walki ale takie szopki to można w objazdowym cyrku pokazywać bo ze sztuką walki nie ma to nic wspólnego.

Dali jakiegoś szczypiora co pojęcia o walce nie ma w parze z jakimś typkiem co już pojęcie miał ale i tak był 2x mniejszy od tego byka.
Nie powiem, fajnie się to ogląda ale tak samo fajnie oglądało się za dzieciaka klaunów w cyrku.

Łokieć to lata jak chce, wali się jak chce i w co chce więc nie wiem po chuj tam aż dwóch sędziów to tego ale chyba po prostu hajs się musi zgadzać i aby w razie jak temu obelixowi nerwy puszczą to chociaż udawać, że coś zrobią.
Zajebał ich masą a nie techniką - chociaż widać, że na początku miał o niej pojęcie ale jak przyszło zmęczenie i te przekoksowane mięśnie oblane tłuszczem pozbyły się resztek tlenu to już się zaczął cyrk.
Podobnie jak walki pudziana i innych "siłaczy" co się przebranżowili na mma.
Jak taki wielki typ nie załatwi wszystkiego w minutę to już przeciwnik tylko czeka aby tamten opadł z sił.
Ich mięśnie nie są przystosowane do długotrwałego wysiłku a do tego spalają od chuja tlenu w takiej ilości więc typ ma pary na minutę a potem chuj.

Bez sensu, bez polotu, bez honoru i bez techniki.
Nawet bym wolał to zamiast naszego rodzimego KSW obejrzeć a do tego jest za darmo a nie kilka dych.

Aż dziwne, że Najmana tam nie dali ale widocznie dostał lepsze zlecenie na obskoczenie wpierdolu.

Zgłoś
ManiacGregor 2020-02-01, 20:09 1
Sam bym chętnie poleżał pod tym pulpecikiem slodkim mmm

Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.
Zgłoś
jbone 2020-02-01, 20:14 1
te 80 kg trzeba mieć żeby wbić z rozpędu(masa obalająca),poza tym trzeba wiedzieć jak pracować nogami i rękami.użyć trochę głowy w bijatyce.

Jedni twierdzą że boks to tylko nadupianie się kto pierwszy padnie.NIE- to sztuka zadawania i unikania ciosów aż przeciwnik padnie ze zmęczenia-wbrew pozorom adrenalina nakręca człowieka ale szybko zużywa tlen którego płuca nie są w stanie dostarczyć i wojownik pada.
Zgłoś
ritu4l 2020-02-01, 20:55
Ten pierwszy to szkoda gadać, ale drugi już wygląda na 80 - 90 kg, żaden to szczypior tylko za mało umiejętności.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Fifka 2020-02-01, 21:22 2

A to to kurwa co?
Zgłoś
CHRUSTfeedMAX 2020-02-01, 22:13 1
Ahh ten Dacik. zawsze lubiłem patrzeć jak walczy

ZNUDZONY SREJKAMI I INNYM GOWNEM POLSKIEGO NETA PRZYBYLE BY POZNAC JEGO SADYSTYCZNA STRONE
Zgłoś
sunnychris 2020-02-01, 23:28
ryży Tarzan syna Swaroga
Zgłoś
GoldenDragon 2020-02-01, 23:58
13:30 ten grubas to zwykła kurwa jebana, rozumiem, ze zlapal typa do duszenia ale po co go tak wywala przez liny? No smiec co walczy z 50kg lzejszymi.
Zgłoś
Nazgrel 2020-02-02, 0:02
Przecież tu kurwa nikt nie ma pojęcia o sportach walki, to trzech pojebów w teleturnieju dla pojebów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów