Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Cytat:

Nie chcę aby moje pieniądze szły na imigrantów którzy gwałcą nasze dzieci i mają priorytet

Kurwa mać UK upadło już.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-11, 20:58 ]
ojagodzinski napisał/a:

ten post to kłamstwo jest

reuters.com/fact-check/clipped-video-mans-sentencing-over-social-media...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Gienek78 2024-11-09, 14:55 2
I tu dochodzimy do sedna problemu. Raz na 4 lata wybiera się polityków, od których zależy jak i pod co i kogo układa się prawo.
Tutaj problemem nie jest sędzia wydający taki wyrok (on ma się trzymać litery prawa) a wybrani w demokratycznych wyborach politycy, którzy takie prawo wprowadzają. Jak sobie wyborco wybierzesz tak będziesz miał.
Zgłoś
darek1234 2024-11-09, 15:20 2
GeorgeHarvey1 napisał/a:

I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić czarnuchów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!

Jednak za wpis o katolikach dostaje się bana. To jest ciekawa moderacja
Zgłoś
JestemZayebistyAwyNie 2024-11-09, 15:33 12
Zobaczcie czym grozi głosowanie na po, trzecią nogę i lewice.
Zgłoś
Prosty 2024-11-09, 15:34 1
Pojebance i to grube , a gwałty idą w górę

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Punisher182 2024-11-09, 16:06 7
Megatrans666 napisał/a:

Kurwa typ w peruce z XIX wieku skazuje gościa za komentarz w internecie. Co za pojebany świat.

Można się śmiać i płakać jednoczesnie
Zgłoś
mynameisgod 2024-11-09, 16:11 13
Velture napisał/a:

Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Kurwa mać UK upadło już.

posłuchaj tego ... !!!
tam to normalka, gorzej niż w Rosji ..
Zgłoś
DanielObajtek 2024-11-09, 16:17 2
GeorgeHarvey1 napisał/a:

I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić czarnuchów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!

Poezja.
Zgłoś
shoe5maker 2024-11-09, 16:30
zn506 napisał/a:

W UK siedzi więcej ludzi za wpisy nieprzyjazne dziczy islamskiej niż w Rosji - za obrazę władz. Ot- wolność słowa. Ja sam służyłem w SG - zostałem skazany za wpis nieprzychylny islamskim terrorystom - odnosił sie wprost do terrorystów, pod artykułem o terroryście, bez wulgaryzmów, bez nawoływania - po prostu negatywna opinia o terrorystach = 6 m-cy w zawiasach.

SG w Polsce czy w UK?
Zgłoś
qwerq221 2024-11-09, 16:37 1
hahahahahahahhahhahahahahah co za kurwa ścierwo
Zgłoś
zajac1190 2024-11-09, 16:38 9
Za komentarz 20 miesiecy. Ale za zabojstwo malpy przez malpe 1,5 roku. Co za kurwy

[ Dodano: 2024-11-09, 16:42 ]
Zawsze mnie zastanawia, takie rury to pod ochrona chodza? Przeciez jakbym go spotkal to byl mu zeby powybijal i wyrwal ta peruke. On wyrok wydaje. Pokazalbym bym mu jak wyglada wyrok.

H.w.d.p.i.a
Zgłoś
mynameisgod 2024-11-09, 16:47
następnie za co się beknie - to badanie płci - czyli transvestigation
przyjdą takie czasy , że pary nie będą mogły mieć dzieci i jedno z nich nie będzie wiedziało dlaczego ... kumacie ? o co chodzi?
Zgłoś
Havelock 2024-11-09, 16:50 3
Wpiszcie sobie 'Jordan Parlour" w wyszukiwarce. Ziomek dostał 20 miesięcy za wpis zachęcający do ataku na miejscowy ośrodek dla azylantów, po tym jak biedny rdzenny brytyjczyk Axel Rudakubana latał z nożem po Southport i zadźgał trzy dziewczynki oraz ranił 10 osób.

Filmik jest oczywiście przycięty, żeby wywołać określony efekt, co nie zmienia faktu, że wolność słowa ma się dobrze na wyspach. XD

I balanced all, brought all to mind, the years to come seemed waste of breath, a waste of breath the years behind, in balance with this life, this death.
Zgłoś
Rix 2024-11-09, 16:51 1
ale pojebana akcja chodzisz do pracy płacisz podatki na każdym kroku chcą cie okraść z oszczędności teraz juz nawet nie bedzie mozna miec własnego zdania i sie wypowiedzec to ci wolno tamto nie i to wszytko wymyslaja ludzie w garniturach którzy maja raj na ziemi z naszych podatkow i wyprawiaja co im sie tylko podoba poza kadrami kamer
jak żyć
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-09, 16:55 2
Wolność słowa jak w Korei Północnej, ale tam wystarczy kochać jednego Wspaniałego Przywódcę, a nie każdego kozojebcę
Zgłoś
Poopatulony 2024-11-09, 16:58 4
GeorgeHarvey1 napisał/a:

Polać temu Panu

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów