Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Cytat:

Nie chcę aby moje pieniądze szły na imigrantów którzy gwałcą nasze dzieci i mają priorytet

Kurwa mać UK upadło już.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-11, 20:58 ]
ojagodzinski napisał/a:

ten post to kłamstwo jest

reuters.com/fact-check/clipped-video-mans-sentencing-over-social-media...

Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gienek78 2024-11-09, 14:55 2
I tu dochodzimy do sedna problemu. Raz na 4 lata wybiera się polityków, od których zależy jak i pod co i kogo układa się prawo.
Tutaj problemem nie jest sędzia wydający taki wyrok (on ma się trzymać litery prawa) a wybrani w demokratycznych wyborach politycy, którzy takie prawo wprowadzają. Jak sobie wyborco wybierzesz tak będziesz miał.
Zgłoś
darek1234 2024-11-09, 15:20 2
GeorgeHarvey1 napisał/a:

I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić czarnuchów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!

Jednak za wpis o katolikach dostaje się bana. To jest ciekawa moderacja
Zgłoś
JestemZayebistyAwyNie 2024-11-09, 15:33 12
Zobaczcie czym grozi głosowanie na po, trzecią nogę i lewice.
Zgłoś
Prosty 2024-11-09, 15:34 1
Pojebance i to grube , a gwałty idą w górę

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Punisher182 2024-11-09, 16:06 7
Megatrans666 napisał/a:

Kurwa typ w peruce z XIX wieku skazuje gościa za komentarz w internecie. Co za pojebany świat.

Można się śmiać i płakać jednoczesnie
Zgłoś
mynameisgod 2024-11-09, 16:11 13
Velture napisał/a:

Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Kurwa mać UK upadło już.

posłuchaj tego ... !!!
tam to normalka, gorzej niż w Rosji ..
Zgłoś
DanielObajtek 2024-11-09, 16:17 2
GeorgeHarvey1 napisał/a:

I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić czarnuchów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!

Poezja.
Zgłoś
shoe5maker 2024-11-09, 16:30
zn506 napisał/a:

W UK siedzi więcej ludzi za wpisy nieprzyjazne dziczy islamskiej niż w Rosji - za obrazę władz. Ot- wolność słowa. Ja sam służyłem w SG - zostałem skazany za wpis nieprzychylny islamskim terrorystom - odnosił sie wprost do terrorystów, pod artykułem o terroryście, bez wulgaryzmów, bez nawoływania - po prostu negatywna opinia o terrorystach = 6 m-cy w zawiasach.

SG w Polsce czy w UK?
Zgłoś
qwerq221 2024-11-09, 16:37 1
hahahahahahahhahhahahahahah co za kurwa ścierwo
Zgłoś
zajac1190 2024-11-09, 16:38 9
Za komentarz 20 miesiecy. Ale za zabojstwo malpy przez malpe 1,5 roku. Co za kurwy

[ Dodano: 2024-11-09, 16:42 ]
Zawsze mnie zastanawia, takie rury to pod ochrona chodza? Przeciez jakbym go spotkal to byl mu zeby powybijal i wyrwal ta peruke. On wyrok wydaje. Pokazalbym bym mu jak wyglada wyrok.
Zgłoś
mynameisgod 2024-11-09, 16:47
następnie za co się beknie - to badanie płci - czyli transvestigation
przyjdą takie czasy , że pary nie będą mogły mieć dzieci i jedno z nich nie będzie wiedziało dlaczego ... kumacie ? o co chodzi?
Zgłoś
Havelock 2024-11-09, 16:50 3
Wpiszcie sobie 'Jordan Parlour" w wyszukiwarce. Ziomek dostał 20 miesięcy za wpis zachęcający do ataku na miejscowy ośrodek dla azylantów, po tym jak biedny rdzenny brytyjczyk Axel Rudakubana latał z nożem po Southport i zadźgał trzy dziewczynki oraz ranił 10 osób.

Filmik jest oczywiście przycięty, żeby wywołać określony efekt, co nie zmienia faktu, że wolność słowa ma się dobrze na wyspach. XD
Zgłoś
Rix 2024-11-09, 16:51 1
ale pojebana akcja chodzisz do pracy płacisz podatki na każdym kroku chcą cie okraść z oszczędności teraz juz nawet nie bedzie mozna miec własnego zdania i sie wypowiedzec to ci wolno tamto nie i to wszytko wymyslaja ludzie w garniturach którzy maja raj na ziemi z naszych podatkow i wyprawiaja co im sie tylko podoba poza kadrami kamer
jak żyć
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-09, 16:55 2
Wolność słowa jak w Korei Północnej, ale tam wystarczy kochać jednego Wspaniałego Przywódcę, a nie każdego kozojebcę
Zgłoś
Poopatulony 2024-11-09, 16:58 4
GeorgeHarvey1 napisał/a:

Polać temu Panu

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem