Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Cytat:

Nie chcę aby moje pieniądze szły na imigrantów którzy gwałcą nasze dzieci i mają priorytet

Kurwa mać UK upadło już.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-11, 20:58 ]
ojagodzinski napisał/a:

ten post to kłamstwo jest

reuters.com/fact-check/clipped-video-mans-sentencing-over-social-media...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
WERFI 2024-11-09, 17:13 3
Hahhahahahahaha ale cipy, 20 miechów za post na fb.. Ale wiadomo że jak o imigrantach pisał to mu sie należało :}]]]] Bo jakby to bialych brytoli dotyczyło to pewnie nawet nie byłoby sprawy
Zgłoś
Seymouro1908 2024-11-09, 17:25 2
Strasznie popierdolona sytuacja. Mój skacowany umysł nie potrafi tego objąć.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-11-09, 17:48
GeorgeHarvey1 napisał/a:

I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić czarnuchów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!

Tak nam dopomóż buk
Zgłoś
Gąska 2024-11-09, 18:00 1
Niewiele to zmienia ale we wpisie było jeszcze:
„Every man and their dog should be smashing fuck out Britannia Hotel.”
Zgłoś
zn506 2024-11-09, 18:05 8
Rix napisał/a:

o pracy płacisz podatki na każdym kroku chcą cie okraść z oszczędności teraz juz nawet nie bedzie mozna miec własnego zdania i sie wypowiedzec to ci wolno tamto nie i to wszytko

ALe jak przyjdzie wojna - to ty masz bronić tego państwa - wtedy wszyscy - a lewaki z GWna najbardziej , będą ci przypominać, że musisz być patriotą, że Bóg Honor Ojczyzna, że k0bity są słabe i masz je bronić. Ty pójdziesz ginąć w okopach - a Murzyn, który jest pod ochroną będzie ci żonę dupczył

Zgłoś
hardowski 2024-11-09, 18:08 1
A to nie scena z "Monty Pythona"?
Zgłoś
Sioku 2024-11-09, 18:09 3
Uk upadło podczas covida
Zgłoś
MysteryMan 2024-11-09, 18:10 4
GeorgeHarvey1 napisał/a:

I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić czarnuchów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!

Nie mogę się nie zgodzić kocham tą stronę , same pojeby
Zgłoś
amba88 2024-11-09, 18:47 1
Co za popierdolone czasy. Za wolność słowa jebane konstytucyjne prawo do pudła na 20 miesięcy?! Do pieca z tymi skurwysynami.
Zgłoś
kaczortasior 2024-11-09, 18:49 2
Ja też nie zgadzam się aby pieniądze z moich podatków szły na imigrantów i innych nierobów. Deportować beżowych i czarnych z powrotem do Afryki , cyganom też przestać dawać . MaDkom 800 plusowym też. Zlikwidować rentę alkoholową ( co to k...a jest renta alkoholową ).
Wszelkie dodatki tylko tym co pracują .
Zgłoś
FilonN 2024-11-09, 18:58
Jak to pojebane jest. Nadęty pedał osądza normalnych ludzi. Niech się zajmie chujem w swojej dupie.
Zgłoś
pawel9372 2024-11-09, 19:19 1
Film idiokracja to nie jest jednak komedia...
Zgłoś
Jasiek93 2024-11-09, 19:34 1
Megatrans666 napisał/a:

Kurwa typ w peruce z XIX wieku skazuje gościa za komentarz w internecie. Co za pojebany świat.

W tych pedalskich perukach to siedlisko wszy i gnid było
Zgłoś
Juzwa 2024-11-09, 19:54 1
Orwell jak żywy.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
abba158ichu 2024-11-09, 19:55 1
Dla mnie zaskakujące jest to, że autor wpisu przyznał się do winy - jakiej ?! Pozwolił sobie wmówić, że popełnił czyn karalny. Nie wieszam na nim psów bo sam nie wiem jak bym się zachował na jego miejscu, ale to, że się ugiął jest bardzo niepokojące.
Nikogo tym wpisem nie obraził, prawdą jest że jego hajs w jakiś stopniu na to idzie, na co on nie wyraża zgody i za co tu skazywać ?
Jest to bardzo niebezpieczny precedens. Myślę, że możemy być świadkami bardzo niedobrych zmian, które od strony Odry przenikną w czasie i do naszego kraju.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów