Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
melemele89 2014-01-19, 13:11
ale buc
Zgłoś
Kardio_Error 2014-01-19, 14:24 17

tylko endriu

Koty to gangsterzy świata zwierzęcego, żyjący poza prawem i tam ginący.
Zgłoś
tyson1986lodz 2014-01-19, 15:56 10
NR 1-Tyson
Zgłoś
WAZARI 2014-01-19, 16:43
Nie zapominajmy o James Braddocku.
Zgłoś
Kurual 2014-01-19, 17:36 1
Jest Wladimir Kliczko a nie ma np. Riddicka Bowe. Takie zestawienia i tak są dla mnie bez sensu. Nie da się jednoznacznie że ktoś był największym bokserem w historii, co najwyżej można mówić o pięściarzu 10-lecia lub coś w tym rodzaju.
Zgłoś
mika006 2014-01-19, 17:55 2
chuj nie ranking
gdzie jest najman?szpilka?i ten bez zeba ktorego imie wylecialo mi z pamieci
Zgłoś
Moby_Dick 2014-01-19, 18:00 6

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
k................a 2014-01-19, 19:54 2
Bodziek93 napisał/a:

Jak w temacie, prawie zgadzam się z rankingiem.

Bueheheheheheheheheh....jest Wladimir ale nie ma Witalia ? No to ranking w chuj.
Zgłoś
Borsuk1987 2014-01-19, 20:22 1
Nie ma chuja jak się ktoś z nr1 nie zgadza to lamus i cipa :p

Kiedyś myślałem że nie ma rzeczy niemożliwych,
po czym spotkałem ZUS i UKS....
Zgłoś
Jeadong 2014-01-20, 18:13
Jak wyżej Vitaly>Wladimir pod względem umiejętności i trofeów.

Najbardziej podoba mi się styl walki Marciano, to musiał być zabójca
Zgłoś
D................7 2014-01-20, 18:15
A sorki, nie zauważyłem, że frazier juz jest
Zgłoś
bulwas04 2014-01-20, 18:18 3
w 7:37 ten chudy to walczy z tym murzynem to Stanley Ketchel a właściwie Stanisław Kiecal przydomek Michigan Assassin (zabójca z Michigan) (ur. 14 września 1886 - zm. 15 października 1910), amerykański pięściarz polskiego pochodzenia, mistrz świata wagi średniej. Ketchel przegrał wtedy z Johnsonem ale między nimi była duża różnica wagowa (Ketchel: wzrost 173 cm, waga 77,2 kg; Johnson: wzrost 186.5 cm, waga 93,2 kg)"Podniósł się więc, i zadał Ketchelowi potężny nokautujący cios. Nieprzytomnego Ketchela zniesiono z ringu, kilka jego zębów znaleziono podobno po walce w rozprutej rękawicy Johnsona. Sam Johnson utrzymywał później, że nigdy nie otrzymał tak silnego ciosu, jak od Ketchela, ani też nigdy nikomu tak mocnego jak ten kończący walkę nie zadał. "Myślałem, że go zabiłem" - powiedział."
"Stanley Ketchel jest uznawany przez wielu znawców boksu za najwybitniejszego w historii zawodnika wagi średniej. W 1954 r. został wybrany do Ring Boxing Hall of Fame; w 1990 r. do International Boxing Hall of Fame; w 2004 roku zajął 6. miejsce na liście najlepszych bokserów w historii, ogłoszonej w magazynie The Ring."
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2014-01-20, 18:28
A Gdzie Jerzy Kulej? Ogólnie zestawienie ma zaprezentować wybitnych pięściarzy ostatni 140 lat więc w tej roli daje radę. Nie traktujcie rankingu 20-1 jako wyznacznika.
Zgłoś
Adam1394 2014-01-20, 18:35
Russian Futurists - Precious Metals - muzyka nr 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów