pierdolenie o Chopinie..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaje mi się, że karpiu chodzi o inny koniec świata, ale co ja tam wiem...
Ja nie jem karpia bo jest po prostu niedobry i zamiast tego kupuję karpia i wypuszczam na swoje ulubione łowisko polecam wszystkim wędkarzom
cytując Miłosza: "innego końca świata nie będzie"
Nawet jakby nie było tego końca świata, powinni wyłączyć prąd na ziemi na 10 minut aby wszyscy w chuj się posrali ze strachu ;] (nie wiem gdzie ale gdzieś to przeczytałem i utkwiło w pamięci)
@up.Zapewne przeczytałeś to na Sadolu.I ktoś potem dodał : A za 9 miesięcy żadna porodówka nie wytrzyma ...
Myślałem, że będę miał fajerwerki pełną parą na urodziny, a tu wszyscy mi piszą że końca nie będzie
konto1981 napisał/a:
I po co? Taka ryba i tak zdycha po wypuszczeniu na wolność. Do tego możesz geniuszu masę chorób przenieść "do łowiska".Ja nie jem karpia bo jest po prostu niedobry i zamiast tego kupuję karpia i wypuszczam na swoje ulubione łowisko polecam wszystkim wędkarzom
Kaef napisał/a:
I po co? Taka ryba i tak zdycha po wypuszczeniu na wolność. Do tego możesz geniuszu masę chorób przenieść "do łowiska".
to mowisz ze jesz chore karpie na swieta?
SUPER!
To nie koniec Świata, tylko koniec Świata jaki znamy,
Znana piosenka
R.E.M.- It's The End Of The World
Znana piosenka
R.E.M.- It's The End Of The World
pierdolenie o Chopinie się nie rymuje, powinno być "pierdolinie o Chopinie"
Już teraz media się tłumaczą, że podobno źle odczytano pismo majów i naprawdę od 21.12.2012 mają nadejść lata urodzaju i szczęścia
AmnetikDXM napisał/a:
pierdolenie o Chopinie się nie rymuje, powinno być "pierdolinie o Chopinie"
Ta?
chodzi o fonetykę tego nazwiska.
"pierdolinie o Szopenie"?
słaby z ciebie raper do Mc Hammera troszkę ci brakuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów