Jeśli oglądasz i nie rozumiesz co mów, to chodzi o to, że jej organiczna lalka po 25 latach karmienia przez właścicielkę zaczęła mówić. Mówi że jest wdzięczna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie można taką lalke kupic? Na Allegro nie ma
Matka ogoliła sobie głowę aby córka z progerią nie czuła się inna. Szkoda jednej i drugiej.
ps.
Ruchałbym tą 25 letnią mamuśkę.
ps.
Ruchałbym tą 25 letnią mamuśkę.
Sytuacja przejebana w chuj, ale co ma zrobić zamknąć to dziecko w piwnicy przed światem?
Mała chora, ale kochana przez matkę, która próbuje jej stworzyć pozory normalnego życia.
Mała chora, ale kochana przez matkę, która próbuje jej stworzyć pozory normalnego życia.
Gdzie jest wasz Bóg katolicy?... Mama całkiem ruchable nawet łysa...
Tak dla przypomnienia.
kkndkkndkknd napisał/a:
Sytuacja przejebana w chuj, ale co ma zrobić zamknąć to dziecko w piwnicy przed światem?
Zamknięcie w piwnicy nie przyniesie korzyści, jestem na nie, ale w dzwonnicy Katedry Marii Panny w Paryżu już tak.
:edyta
Nawet wrogowi nie życzyłbym takiego dziecka.
Każdy kto pocisnął temu dzieciakowi powinien dostać wpierdol. Nigdy nie mogę zrozumieć jak życie jest niesprawiedliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów