📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Powinna se głupia cipa wenflony pozakładać.Na chuj się tak męczyć?!
Czego wymagacie od tak zdewastowanego ćpuna... Na stopach na bank bedzie mieć żyły widoczne sądzac po stanie zdrowia i trybie życia. Jednakże nie ma co sądzić, że ona jest wstanie samodzielnie do takiej konkluzji dojść. Juz niebawem spotka sie z innymi w piekle
Zator powierzy powstanie przy podaniu co najmniej 100ml powierza to układu krwionośnego, 5 dużych 20ml strzykawek
nielubięgłupichludzi, musisz bardzo nie lubić samego siebie.
Niektóre są zajebiste
Niektóre są zajebiste
Tomix93 napisał/a:
Wygląda na 50 xd, ciekawe czy jeszcze dziewica ?
Kup jej działkę i się przekonaj
Ćpunem nie jestem, wydaje mi się że to są miejsca w których notorycznie wkłuwa igłę, przez anemię i narkotyki żyły są zapadnięte więc jest problem z wkłuciem i ona szuka poprostu miejsca do wkłucia, taki stan że chyba nie dużo czasu zostało do "złotego strzału"
To nie jest to... Są to siniaki. Wtajemniczeni wiedzą ocb.
Dziewczyna w takim stanie zrobi dla ciebie wszystko.
A dokładniej dla działki.
A dokładniej dla działki.
nielubięgłupichludzi napisał/a:
uderz w stół...
To nie ja zadaję debilne pytania.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów