📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jakiś ćpun to wytłumaczy?
nielubięgłupichludzi napisał/a:
podpinam się. i co to kurwa jest na prawym nadgarstku..? oO
plastic napisał/a:
podpinam się. i co to kurwa jest na prawym nadgarstku..? oO
Ćpunem nie jestem, wydaje mi się że to są miejsca w których notorycznie wkłuwa igłę, przez anemię i narkotyki żyły są zapadnięte więc jest problem z wkłuciem i ona szuka poprostu miejsca do wkłucia, taki stan że chyba nie dużo czasu zostało do "złotego strzału"
Mi się wydaje że jest na ostrym skręcie i ładuje pustą pompkę albo nie może trafić się w żyłę bo za bardzo roztrzęsiona
Ciekawe, czy ma rentę, jak niektórzy menele u nas. Hitlerowcy mieli bardziej racjonalne podejście do swoich obywateli.
To ryje banie bardziej niż wylewające się flaki z korpusu na asfalcie.
Skąd informacja o jej wieku?
Rozumiem, że narkomani mają wyniszczony organizm i cere, ale jak na tak młody wiek, nie do uwierzenia by tak wyglądała.
Swoją drogą jak trzeba się postrzegać i jak durnym trzeba być by tak siebie traktować idąc w heroine.
Rozumiem, że narkomani mają wyniszczony organizm i cere, ale jak na tak młody wiek, nie do uwierzenia by tak wyglądała.
Swoją drogą jak trzeba się postrzegać i jak durnym trzeba być by tak siebie traktować idąc w heroine.
To ryje banie bardziej niż wylewające się flaki z korpusu na asfalcie.
bungman napisał/a:
ładuje powietrze do żyły-podobno od tego się umiera
Mi się wydaje że "pompuje" towar do krwi a nie powietrze.
nielubięgłupichludzi napisał/a:
Ćpunem nie jestem, ale wydaje mi się że po prostu już nie ma w co się wkłuwać. Żyły są w takim stanie, że i doświadczona pielęgniarka nie dałaby rady. Dlatego narkomani po jakimś czasie musza kombinować, bo najbardziej "oklepane" ręce się nie nadają do iniekcji jakiejkolwiek substancji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów